spokojnie. sępy wylazły w pośpiechu z papiera, bo przeskoczyli na veno, urlopy, atsenergy itp. w pośpiechu wywalali akcje. zobacz jakie pakiety wywalali i będziesz wiedział, że nic się nie dzieje (małe pakiety latały). a tutaj dzień lub dwa ciszy przyda się.
No ja bym nie był taki spokojny. Widać było zwłaszcza wczoraj jak robili przesiadkę na Veno, akcje które były kupowane wystawiono od razu ma 0,08 PLN. To nie napawa optymizmem. Obecnie mamy dość solidnie zabetonowane te poziomy w górę więc jest co kupować. Czy chętny się znajdzie taką mam nadzieję.
Najbliższe sesje będą rozstrzygające. Zejście na poziom 0,06 będzie oznaczało przebicie dolnej linii trendu wzrostowego (krótkoterminowego, tworzącego się od początku kwietnia 2011), a także powrót pod SMA100.
Przebicie SMA100 kilkanaście sesji temu dało sygnał na możliwą zmianę trendu długoterminowego, dodatkowo SMA100 zaczęła zawijać do góry. Przebicie odbyło się na bardzo dużym wolumenie ale niestety w mojej ocenie szansa zostanie zaprzepaszczona, a szkoda.
Aha akcje mam, żeby nie było że naganiam w taki czy inny sposób.
jak podadzą info o żwirowni lub jakiś nowy kontrakt to wiesz co z tym at bedzie ???
masz ale troche sprzedałeś:) i chciałbys dokupic
ja tez uważam ze poleżli na smieci veno i ats
Mam i nic nie sprzedałem. Piszę tylko, że od strony technicznej jeśli będzie 0,06 to będzie źle. Poszli to wrócą, mam nadzieję, że zarobieni i podciągną kurs wyżej niż te 10gr. Ja poczekam.
będą powoli wracać. ale czy to dobrze? większość z nich to groszówki. kupią i wystawią o grosz wyżej (jakby nie było to 12,5%). a jak gdzieś pojawi się ruch (veno, atsenergy, rajdy itp) to szybko sprzedadzą po kosztach, gdyż nie chce im się czekać tygodnia lub dwóch na zyski, które chcą mieć w dzień lub dwa.
myślę, że jeszcze kilku odda po 0,07 zanim uklepiemy na stałe 0,08. na koniec przyszłego tygodnia obstawiam 0,09. i tak co tydzień jeden grosik wyżej;) jestem optymistą.
Tia, najlepiej aby ustawili jedno zlecenie na kupno 15 mln akcji w cenie 0,15 PLN. Wtedy jako pierwsi stali by w kolejce do 15 i nikt by ich nie przeskoczył, a grosiki by zostali. Nudno się robi ostatnio.