I tu zgodzę się z GhostDog że te 8,5zł możemy zobaczyć już niedługo. Zerknąłem sobie na arkusz po stronie sprzedam i wiecie co widziałem............... pustkę, po prostu nie ma chętnych do oddania po takich cenach, więc w niedługim czasie powinniśmy zobaczyć tu kolor zielony
Ktos powiedzial, ze w tamtym roku firma zainkasowala 1,2 mln za sprzedaz nieruchomosci i to dalo mi do myslenia, bo firma o tym fakcie nie informowala, wrecz przeciwnie zyski za 1kw 2010 tlumaczono wieksza iloscia podpisanych umow. Jesli ta sprzedaz jest faktem to firma ta zarobila ledo 1,8mln-cieniutko! Sfrustrowany zajrzalem na bankierze na zyski operacyjne od 2004r i co sie okazuje?! firma do chwili obecnej rokrocznie nie przebija 2mln. A wiec wszystko jasne-my tu gadu gadu o 3mln zysku a tu nawet tegn nie ma
Dodam jeszcze, ze ciekawi mnie co wchodzi w sklad tej marnej prognozy, pewnie znow jakies sprzedaze na poz przych oper i wirtualne pda na oper finans. Mam wrazenie, ze ta firme oplaca sie kupowac ponizej 4z a sprzedawac jak daniel. No i jeszcze jedno-porownywanie tej firmy z mwtrade nie na miejscu, bo w tej drugiej zyski prawdziwe az kipialy.
Nie chce mi się tłumaczyć - bo skoro nie zadajecie sobie trudu na znalezienie samemu a snujecie domysły to co zrobić. Spółka z samego wynajmu powierzchni handlowych będzie miała ponad 1mln złotych zysku. A te nieruchomości są wycenione jako stare hale.
co za 1 mln??? co ty bredzisz? a gdzie 5 a gdzie 10 jesli ma kosztowa to badziewie 30 zeta- nigdy, nie z takimi zyskami, facet, to jest warte obecnie 5 z a kiedy plasowali emisje to tamta cena 5 z to tragedia dla tamtych co kupili to badziewie