• Do ilu zleci ? Autor: ~barc [87.99.3.*]
    jw
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~MrWhite99 [87.105.99.*]
    już niżej nie będzie -tak myślę
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~pplk [85.219.230.*]
    Troche jestem zaskoczony notowaniami.
    Spolka nigdy nie byla w zadnym kwartale na minusie od kad jest na gieldzie. Duzy i stabliny akcjonariat.
    Patrzac na wykres w dlugim okresie to wyglada to gorzej niz nie jedna spolka z NC.

Rynek zawsze potrafi zaskoczyc.
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~kolr [83.238.151.*]
    Po audycie może być strata i nikt nie wie jak może być duża, na Bomi po ogłoszeniu nadzwyczajnej straty kurs poleciał ponad 50% w dół.
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~Mercor [80.245.182.*]
    No tutaj już jest 25 pomimo że jeszcze nic się nie stało... Moim zdaniem powoli można wchodzić bo nie ma bata po takim spadku musi być odreagowania. Walor spadał non stop po 4-5 procent sesja w sesje.
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~AW [89.77.181.*]
    Szukam przyczyn tych lawinowych spadków, wszystoko co tu czytam to mniej lub bardziej spekulacje. Brak jest danych - przyjdzie czekać do czerwca na raport wtedy sprawa sie wyjaśni (bądź nadal nie). Obecnie niby z bieżącymi zamówieniami nie jest źle...

http://www.mercor.com.pl/page,art,id,3520,ZEBRANE_NOWE_ZAMOWIENIA_.html

Dzisiejszy komunikat o zamówieniach z kwietnia to pewnie próba reakcji spółki na 3 dni irracjoalnie ostrych spadków... Nie wiem czy jest jakiś "trup w szafie", ale dane to dane a zamówienia to potencjał do zysku. Każdy pownien wyciagnać wnioski sam... faktycznie przyznaję tu forumowiczom rację, że dziwne jest iż spólka przynoszaca kwartał w kwartał zyski potrafi spaść 20% w 3 dni a co lepsze osiąga właśnie historyczne minimum! Widzieliśmy przecież już wiele lepiej wycenionych spółek dla odmiany przynoszących straty kwartał w kwartał :) Dziwna ta nasza GPW sporo tu emocji, spekulacji i gry zamiast inwestowania. Pozdrawiam akcjonariuszy MERCORA i życze tylko słusznych wyborów :)
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~barc [87.99.3.*]
    Ciekawe kiedy ogłoszą zmniejszone zaangażowanie
  • Re: Do ilu zleci ? Autor: ~reksio [83.26.45.*]
    polska to jedno gowno ,złe do gory dobre spolki na dol
[x]
MCR -1,70% 14,45 2026-05-14 15:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.