nie panikuj co to za spadek w porównaniu z prawdziwym pogromem który dziś był na misiach. Myślę że wynik zrobiony przeszacowaniem nie zrobił wielkiego wrażenia i wszyscy czekają na dobre wyniki z działalnosci operacyjnej. Wrażenie natomiast robi dziś akcjonariat który trzymał fason i nie panikował
i ja równiez ,zauwaz jednak jak prowadzona jest ta gra ? w tempie muła z korektami w trakcie sesji ,męcząca do bólu . jesli wczesniej bez tych informacji lekko wzieto 10 zeta to gdyby była taka potrzeba chyba by to padło jeszcze lzej ! wielu czekało na dzide a tu kicha ! ci wyjda teraz ! zapewne nie tą informacje miał na mysli Lipka ? chociasz powiem szczerze z gdyby to było na petrolu napewno byłaby ta dzida dzis ! nie wiem czy jest tu spekułą i chyb a nikt nie wie? ja tu widze spokojne wymeczanie i skup akcji .. kiedy winda .. to chyb a gruby wie tylko..zauwaz jak cwaniacko lecza leszcza na Eni ! mistrzostwo swiata daja tylka jakby nic nie wiedzieli //pozd
dajciez spokoj... dzida zawsze jest w niespodziewanym momencie
jakby chcieli to by zrobili..
mowa o 10? zobaczcie na arkusz zlecen - kilka k i jest dyszka
a jak ktos dzis czekal na dzide a nie wierzy w rozwoj kompapu itp itd to zegnamy :) nie bede tesknil
ja tu zostaje do skonsolidowanych rocznych napewno
Dnia 2011-05-17 o godz. 17:45 ~Senior napisał(a):
> się nie spodziewałem , kto to wywala .... czy ta cała
> giełda razem z Gradem zeszła na psy
Senior nie wiem czy zauważyłeś, ale większość obrotu od kilkunastu tygodni robi jedna lub dwie osoby (instytucje). pewnie w większości jest to Knabe i jego ziomale. sytuacja będzie identyczna jak z poziomem 8 zł. męczenie przez 2, 3 tygodnie odbieranie od niecierpliwych i wyskok ze 2 piętra wyżej. mielenie tych samych akcji żeby było wrażenie, że jest duża podaż i tyle. a skąd niby ma być ta podaż? przy takim FFie i takim akcjonariacie na tych poziomach zapomnij o realnej podaży.
a zobaczcie ze kolejne zlecenie stoi na 9,71 wiec ten spadek to tak naprawde troche fikcyjny jest :) bo wystarczy niecale 2k i juz by było na zielono :) a szeroki rynek dzis bardzo skorekcil :/
jakby na podaży grubasom zależało to na rynku co rusz pojawiałyby sie nowe informacje i artykuły w prasie fachowej. Napełniaja wory pod korek i wtedy sie zacznie, mam nadzieje ze wejda jeszcze do tego jakies animozje na poziomie grubasów i zacznie sie walka a ta nam drobnym graczą sprzyja.
Wydaje mi się, że wybicie się z konsolidacji i przebicie 10 zł jest kwestią najbliższych kilku sesji - obym się nie mylił, bo spółka na to zasługuje
Pozdrawiam
jedna z najlepiej zachowujacysch sie malych spolek-bo reszte w czerwieni wioza.nikt na razie nie puszcza bo na dniach walne i moga byc nowe infa i mozna zostac bez akcjii/pozdro
Oczywistym jest ,że to przystanek ! Widać gołym okiem ,że po lewej stoją silne ręce.
Dobry dowód był przy 9,51 z odkrytym 300szt ktoś próbował zbić kurs wywalająć co kilka sekund 300 i tak za 8-mym razem znudziło się albo amunicja się skończyła a 300 szt powędrowało na 9,54!!
i zakup nastąpił po 9,69!!
Jak wypstrykają się leszcze lub ci co im wystarczy taki zysk to wtedy dopiero kurs poszybuje.ILE razy to ja już widzałem....wszyscy wiedzą a zarobią nielicznie...
to już nie ten kompapiczek z koziej wólki - to liczący się zawodnik w branży - ja uważam że jeszcze jest tanio i można spokojnie jeszcze dobierać - później będzie jedynie drapanie się po jajach i zaduma "...a gdybym jednak k ... wziął ... to teraz bym pojechał na zajebiste wakacje" :)