• ale was klasycznie ubrali Autor: ~monika [83.11.109.*]
    na kolejne lata kiszonka na poziomie 0,50 ......no ale zycie..ubrani po wyze trzymac nie wywalac za pare lat odrobicie strate
  • Re: ale was klasycznie ubrali Autor: ~mietunek [88.135.163.*]
    cześć Monika.
    Mówisz od rzeczy.
    wartość księgowa 1,02 wycena branżowa 2,40 cena z wezwania 2,70.
    Średnia 6 miesięczna jest znacznie wyższa niż 50 gr a w cenie wyższej niż średnia z 6 miesięcy może się odbyć nowa emisja - to jest gwarancja poniżej której cena nie może spaść - inaczej inwestor dokupi akcje na giełdzie.
  • Re: ale was klasycznie ubrali Autor: ~amos [83.9.229.*]
    Ja nie czuję się ubrany,wczoraj kupiłem.Mam jeszcze wolne środki,zastanawiam się czy jeszcze nie dokupić.Pozdrawiam:))
  • Re: ale was klasycznie ubrali Autor: ~barnaba [193.200.82.*]
    oj Moniko, znowu koniec remisji, musisz wracać do szpitala (wiadomo jakiego)
  • Re: ale was klasycznie ubrali Autor: ~monika [83.11.109.*]
    barnaba nie stac cie na cos wiecej jak tylko obraza...no ale spoko wybaczam.....pisalam ze tylko zal mi ubranych po jakies 1,30 czy cos w tym stylu....jak ktos pisał do RDO gdy cena byla 1,17 tez powiedzieli ze to wielkie ryzyko czy cos w tym stylu...ja jak kiedys pisalam nie tykam no moze jaka sie kiedys wkoncu dogadaja...no ale jak pokazalo zycie czy historia z tym dogadaniem bywa bardzo roznie obecnie nie moga dogadac sie od splitu 2,70 ....potem gdy zrobili pp ....nie wpuszczajac na obrady wiadomo kogo
  • Re: ale was klasycznie ubrali Autor: ~amos [83.9.229.*]
    Do tej pory SMA45 jest dobrym oporem przed dalszym spadkiem,będzie dobrze.
[x]
PEPEES 1,90% 0,86 2026-05-15 12:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.