• muzykanci co jest grane? Autor: ~robo80 [88.156.125.*]
    Jw.? co sie dzieje że leci na łeb szyje - powoli mam dosyć... ;( jyz bym w miedzy czasie odrobił na synthosie czy kghm-ie i grocku a tu sie kisi ze głowa mała... chyba puszcze paierek co wy na to? .... wtopa u mnie na poziomie 11pln wrrr!!!
  • Re: muzykanci co jest grane? Autor: ~ending [84.10.139.*]
    Ja jestem od 9,50 zł i też bym już odrobił choćby na Optimusie, a tutaj wydaje mi się, że to koniec, prawdopodobnie zejdziemy do ok. 5 zł, prawie do najniższego kursu w historii, bo dane finansowe za I kw. będą beznadziejne.
  • Re: muzykanci co jest grane? Autor: kwas_kwas [217.30.129.*]
    ja od 9.30 :(( ale czekam, nie oddam niżej, nawet jak ma to potrwac
  • Re: muzykanci co jest grane? Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    wyniki fatalne-a menadzery muzy cicho siedza.a kompap dawal w wezwaniu po 10.5-wtedy sie smieli ze za bezcen-teraz niech sami wyciagaja-najbardziej szkoda drobnych/pozdro
  • Re: muzykanci co jest grane? Autor: ~MU [89.78.173.*]
    Kupiłem po 9.zł i od tego momentu tylko w dół i widzę, że nie potrzebnie trzymam do tej pory.W przyszłości nawet jak będzie złoty ten papier to bardzo dziękuję.Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: muzykanci co jest grane? Autor: ~ANDREA [31.60.191.*]
    Papier jest zwyczajnie niemodny i panuje swoisty marazm.Wszystkie spadki byly na obrotach rzedu kilkunastu transakcji po 100-200 szt..Mozna sprzedac,ale teraz myslec ze dobrze by bylo kupic pol roku temu Optimusa jest bez sensu..To dobrze bylo tez kupic rok temu Muze po 6zl i sprzedac po 20zl..Ale mozesz tez sprzedac z 50% strata i szukac szczescia gdzie indziej..Ktos cierpliwy zarobi..
[x]
MUZA 2,26% 9,05 2026-05-12 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.