Dnia 2011-05-16 o godz. 22:00 ~investor napisał(a):
> jutro bronicie 20 zeta.
do tych co jeszcze mają radze
> uciekać.
najlepiej pekacem jutro z samego rana.
Tak widziałem,puściłeś swoje 6 k akcji i uwaliłeś kurs hehe . Jutro możesz spróbować odkupić ale wyżej i drożej. Gdybym ja był takim obesrancem i puścił swoj papierek tak jak "dzieciak" to i może byś zobaczył te 20zł, jednak różnica polega na tym że nie jestem IDIOTĄ TAK JAK TY "investor"
pozdr
Technicznie kurs wygląda na podwójny szczyt, a to oznacza spadki i to dość głębokie zwłaszcza, że o nowych kontraktach nic nie słychać o na samym cięciu kosztów daleko spółka nie ujedzie. Zapraszam na Kopex. Po wynikach za pierwszy kwartał obiecane przez zarząd 100 mln zysku netto w 2011 wydaje się być niezagrożone a spółka zdołowana na maksa.
Pozdr
Zapewne ta akcja to sciema i tak niewiele da ale wystawiłem swoje akcyjki na sprzedaz za 600 :D bo za tyle miałem je sprzedac ale CP 2077 wszystko mi pomieszal więc niech sobie wiszą
wystawiać każdą akcję jaka macie za 500 zeta, ja juz tak zrobiłem. Pamietajcie, że tylko w grupie pokonamy tę spadziznę. Nikt nas nie będzie okradał z naszej kasy!!!
Ja nie wstawiłem na 500, ale akcji po prostu nigdy nie sprzedam zanim nie osiągną 500+. Po prostu moje 1500 akcji jest i będzie na rachunku, więc wychodzi na to samo.