• koniec kariery Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Z radością zawiadamiam że Panowie Dyr. Janowski i Dyr.Janocha zakończyli swoje kariery w KHS, Niestety reszta złodziei pozostała , więc wasze szanse na odzyskanie swoich strat drodzy byli akcjonariusze nadal maleją. Ale kilku gości postawi nowe domy.
  • Re: koniec kariery Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.208.*]
    nie jestesmy bylymi akcjonariuszami baranku tylko akcjonariuszami.A swoje flustracje wylewaj z kolegami z brygady przy kufelku.
  • Re: koniec kariery Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    Nie mój drogi frustracie , żebyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość nic się nie zmieni. Twoje akcje KHS są i będą byłymi akcjami byłej spółki giełdowej. Tylko człowiek oszalały z bólu po stracie kasy może żyć złudzeniami że coś co ma długu ponad 300 mln zł wyjdzie z szamba. Nic takiego nie nastąpi. Ta firma nie dotrwa nawet do momentu planowanej wyprzedaży w 2012. Właśnie szykują się zwolnienia i zamknięcie produkcji ręcznej. Miał być piknik , lecz został odwołany z powodu zagrożenia braku funduszy na wypłatę. Trwa końcowe odliczanie.
    A co do kolegów z brygady to sorry ale nie byłem hutnikiem, za nisko mnie oceniasz, dużo , dużo za nisko.
  • Re: koniec kariery Autor: ~max [83.28.104.*]
    co ma byc to bedzie jak kupowałem w ostatni dzien po 7 gr to wiedziałem co robie , albo rybka albo gówno
  • Re: koniec kariery Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.208.*]
    ja tez tak kupowalem z tym zalozeniem ale kolega hutas chyba bardziej przejmuje sie naszymi pieniedzmi.CO ma wisiec nie utonie.
  • Re: koniec kariery Autor: ~luzak [78.30.116.*]
    Witam,

znalazłem artykuł odnośnie spółki z 2010-09-23:

http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,8418357,Czy_cos_zostanie_dla_akcjonariuszy_KHS_.html

czy ktoś jest zorientowany co od tego czasu się zmieniło na plus lub na minus?
  • Re: koniec kariery Autor: ~Dobosz [46.113.55.*]
    Panowie po co te nerwy. Jeszcze nekrologu KHS w prasie nie było. Pamiętajcie, że w naszym kraju wszystko jest możliwe.Kto kupił akcje jego sprawa, wiedział co robi. Kieruje nami chciwość paliwo ludzkości tak było jest i będzie amen.
    Jak mawiają tacy jedni "pażywiom uwidim".
    Pozdrawiam
  • Re: koniec kariery Autor: ~ciekaw [195.64.130.*]
    A jak tam linia produkcji rur szklanych?Padła już czy jeszcze dycha?
  • Re: koniec kariery Autor: ~ted [82.177.80.*]
    Do[qqqaaaqqq] musisz byc kolego bardzo z flustrowany żeby kupować akcje w ostatnich dniach agoni ,sądzę ze nie znasz realiów środowiska hutniczego i nie jesteś z Krosna lub okolic, a co do p.Janowskiego i p. Janochy i ich chamskiego zachowania do pracowników to bardzo się dziwie ze nikt im jeszcze tych zakazanych gęb nie utrącił.Odzywki typu k...o i h..u były na porządku dziennym w stosunku do pracowników. Na koniec jeżeli chce[- Pan lub Pani] dyskusji merytorycznej jestem do dyspozycji. Pozdrawiam
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.