nie wiem czy zauważyliście od jakiegoś czasu ktoś wystawia sztuczną podaż ...
dziś gościu postawił ponad 7k po 1,03 jak zaczynali kupować przeniósł na 1,05 ... a teraz ponownie przeniósł na 1,06 ...
gościu z tej podaży się w pewnym momencie może ładnie zdziwić jak gruby wpadnie i pozbiera na raz np z 200k... i nie pozostanie nic jak odkupić 20% drożej hahaha
Jeśli wyniki byłyby tragiczne jak to twierdzą niektórzy to dawno mielibyśmy groszówki ...
a teraz wszystko na to wskazuje mamy wybicie z kanału 1,00-1,06 ...
jasne ze tak tylko to mogl nabrac ktos amunicji pod zwale... wiesz grubym nie jest na reke zeby odpalilo lepiej jak dalej bedzie spadac bo wtedy beda zbierac powoli a to czy strzeli jutro czy za 5 lat im to obojetne bo juz maja kase a im wiecej nazbieraja tym wiecej zarobia a i spolka bedzie lzejsza ... tego sie nauczylym po tym jak mnie oskalpowali... dobre wyniki nie sa im na reke w tym przypadku...
tu mieli dosyć czasu żeby zbierać i nikt nie brał! zobaczymy co zeszłoroczna reorganizacja firmy przyniosła! ja tam wole żeby zyski były bo można wtedy trzymać i obroty będą większe to w każdej chwili będzie można wyjść..skonsumować zyski