Zawsze sie jakis taki oszolom znajdzie najpierw sie wysypie potem sie posika jak zobaczy wzrosty, pazerak sie wlaczy dobierze Ci taki na gorce bo juz mercedesy i mieszkania widzi, a potem pretensje ze ubrany ze naganiacze etc.
Ale jak ktos glab to nic nie zrobisz.
Spekuła tu siedzi i teraz widzę że będą przewalali pomiędzy rachunkami. Zjazd na 2,8 potem na 2,4 i tak do poziomów na których zaczniecie im wykupywać akcje.
ciekawe jakie może być info skoro spółka przynosi same zyski zjeżdżają niżej bo im na to się pozwala cena jest zajebista sam bym sobie uśrednił teraz ale nie mam za co
a skąd tobie te wsparcia wyszły??
ja widzę wsparcie na 2,3 jak to wsparcie puści to może być wtedy masakra
ale sądzę że to po prostu zjazd przed solidną jazdą
Oczywiście nie wiem ile jest ukrytych akcji w arkuszu na kupnie. Nie zamierzam sprawdzać. Uważam że to jest dobra spółka, wystarczą jedna dwie dobre informację i wracamy do 4zł.
szczerze mówiąc chciałem wyjść ze spółki pod koniec tamtego tyg tylko że było za mało kupujących no ale że spółka w którą chciałem wejść właśnie odjechała to zostaję
mam nadzieję że nie będę musiał czekać pół roku żeby wyciągnąć marne +50%
mam srednia 3,05 i mysle ze do wakacji mamy to z powrotem, nie mowiac o koncu roku... takze cierpliwosci, nie wysprzedajcie wszystkiego z duza strata, proponuje trzymac, chociazpewnie troche sie pokisi...
Dane dotyczące sprzedaży w kwietniu 2011 r.
Zarząd Direct eServices S.A. (Spółka) przekazuje wstępne dane dotyczące sprzedaży
w kwietniu 2011 r.
Sprzedaż w kwietniu 2011 r. wyniosła około 663 tys. zł, co w porównaniu do kwietnia 2010 r.,w którym sprzedaż wyniosła około 407 tys. zł oznacza wzrost o około 63%. Sprzedaż towarów pod marką direkt wyniosła w kwietniu 2011 r. ok. 107 tys. zł, co w porównaniu z kwietniem 2010 r., w którym sprzedaż tych towarów wyniosła ok. 117 tys. zł stanowiło spadek o ok. 9%.
02.06. Warszawa (PAP/EBI) - Nr: 29/2011
Zarząd Direct eServices S.A. ( Spółka) informuje, iż Emitent podpisał umowę o współpracy z francuską firmą PNY Technologies Europe, liderem w produkcji kart pamięci do urządzeń komputerowych, foto, w tym pod marką Hewlett Packard, dysków SSD oraz profesjonalnych kart graficznych, w tym dla rynku DTP. Zgodnie z umową Emitent będzie posiadał prawo do sprzedaż produktów firmy PNY Technologies Europe na rynku polskim.
Rozpoczęcie współpracy z firmą PNY Technologies Europe ma dla Emitenta istotne znaczenie, gdyż umożliwia Spółce rozszerzenie oferty produktów oferowanych klientom Spółki.
Opisywana powyżej transakcja stanowi kolejny etap konsekwentnie realizowanej strategii Emitenta, w zakresie budowania marki Direct eServices S.A. oraz budowania wartości Spółki dla akcjonariuszy.
Zgodnie z podpisaną umową, Emitent i PNY Technologies Europe ustaliły roczny obrót na poziomie 500 tys. Euro. PNY Technologies Europe gwarantuje Emitentowi protekcję cenową (zwrot różnicy cen w przypadku zmian w cenniku PNY Technologies Europe) oraz pełne wsparcie marketingowe u Klientów Emitenta.
Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect"
kom ebi abs
Jak wygląda arkusz zleceń bo nie mam dostępu?? Pojawiły się zlecenia na kupnie ??? Ciekawy również jestem czy cały czas na 10zł stoi ponad 300tys akcji