przepraszam ,,czym jest spowodowany ten wzrost? dopiero co wszedlem w te spolke i przyznam ze zasugerowalem sie kolorem ziielonym..,.czy dobrze trafilem?
Redaktor, jak już kiedyś pisałem jest świetnym sygnałem do zakupów lepszym niż daje AT. Nie wiem czy zauważyłeś, ale przed weekendem uaktywnił się na chwilę. Czasem się zastanawiam czy on właśnie nie pisze tego, gdy sam chce coś tanio kupić przed wybiciem :-)
Ps. Ja na razie opuszczam Epi, ale powrócę tu jeszcze w tym roku. Może sprzedałem przedwcześnie, ale mówi się trudno. Mam inne wydatki i nie mogę już czekać.
Kupującym dziękuję za udaną transakcję :-)
proszę bardzo, epigon naprawdę nieźle się zapowiada;
co prawda największe obroty w branży są z końcem roku, ale tym się nie przejmuj - grudzień i styczeń na 100 % wynagrodzą Ci oczekiwanie;
kto wie, jak daleko zajdzie kurs?
Jeśli takie coś jak redaktor nazywa mnie giełdomatołkiem, to zostawiam to bez komentarza.
Epi brałem po 15-17 gr, a sprzedam ...... z zyskiem i całość dorzucam do tego co mam w EEX.
Za rok możemy zobaczyć co będzie z kursem EEX. Na EPI 3-4 m-ce temu obstawiałem podczas zakupów min. 30 gr.
Na EEX za rok będzie min. 20-25 zł (zysk na akcję wyniesie ok. 1,1-1,3 zł).
P.S.
A pierdoła redektor widzi nadal na EPI 9 gr , a na EEX ......... 1 zł.
Zrana może być sporo zleceń, więc kto wie, może faktycznie nie będzie tu korekty, zwlaszcza, że lekkie tąpnięcie było dzisiaj w ciągu dnia (po prostu mało było zleceń);
Epigon od strony biznesowej jest naprawdę dobry, chociaż jak w wielu spółkach polityka informacyjna jest daleka od ideału. W Morpolu też tak kiedyś było, więc nie ma obaw.
Mimo, że nie mam już i w najbliższym czasie nie planuję zakupów (żadnych), to nadal kibicuję EPI.
Ps. poradźcie coś na temat CER, szukam fachowej i niezależnej opinii, bo mam tego trochę, po jak na razie dobrej cenie.
Ps no.2 To było fajne widzieć z samego rana, że EPI właśnie rusza, chociaż tempo mnie samego zaskoczyło.
Pozdrawiam
ty redaktorku zamiast szczekac pomysl sobie co osoba ktora ciebie posluchala i sprzedala ponizej 20gr zrobila by tobie gdyby spotkala cie na ulicy,ku przestrodze bo pewno wkur... jest kilku.