Obecna sytuacja? A to niby jaka? Ty chyba zbyt wiele o spółce nie wiesz. Pewnie jesteś jednym z tych co się nabrali na przetarg, kupiłeś po 1,6 - sprzedałeś po 1zł. Oby wszyscy ci, którzy tu weszli przypadkiem się wysprzedali. W Inwestment mamy z głowy, więc poza leszczami nic nam już wzrostów blokować nie będzie.
spółkę znam dobrze nie będę opowiadał bajek jak ni jaki bajka......mr.. spadek ponizej 1 zl pokazał że brak siły i troszkę niezrozumiałe podejście zarządu byl moment że zapowiadało się dobrze 2 zł jednak nic z tego nie wyszło Powiem tak okolice 0,8-0,9 to dobra cena więcej nie spadnie ........
Nie pisałem do Ciebie magnef, tylko do tego gościa co pisze o 0,6-0,7.
A Ty rzeczywiście trafiłeś z tą 1zł - zwracam honor - bo kiedyś twierdziłem że piszesz brednie twierdząc że znowu tu zleci.
Już niedługo i mi zwrócisz honor, przykro mi że zostałeś na pokładzie, ale prawda jest jaka jest i zaklęciami kursu nie zakrzyczysz.
Pamiętam jak na vedii pisałem przy kursie 1,40 że niedługo po 0,8 będzie - miesiąc nie minął i 0,8 przywitaliśmy, później odbicie i dziś dalej 0,8.
Pisałem też niedawno na patentusie, że 3,3 się długo nie utrzyma i będzie powrót do bazy 2,7 - spójrz na kurs.
Obserwuj wskaźniki techniczne, patrz chlodno na fundamenty to zarobisz, inaczej będziesz zawsze w plecy, a ubrany będziesz się bezsensownie modlił o wzrosty. Taka drobna rada od starego inwestora.
Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie i podtrzymuję 0,6 - 0,7: tam można dopiero zacząć kupować.
99,.9 % --------przy obecnej cenie (ponizej zlotowki) wszyscy posiadajacy akcje sa do tylu,sprzedajacych nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprocz tych ktorzy chca dokupic kolejne pakiety akcji i to dzieki nim mamy to co mamy , a wiec taki kurs
przy dluzszym trzymaniu akcji na tym poziomie ( tydzien --miesiac ) na tyle bedzie dzialal na umysly ze przy wzroscie 20 % wiekszosc znowu odda akcje,w rece ktore je zbieraja napewno nie od nas uzalezniony jest kurs akcji i co beda chcieli to zrobia (od - 20%do +20 % w kazdej chwili)
kazdy ma swoja ocene danej sytuacji i to bardzo dobrze ja osobiscie swojego zdania nie zmieniam pomimo ze moj czas inwestycji w ta spolke minal w polowie maja o czym pisalem w ktoryms poscie 2 lub 3 miesiace temu ,na dzien dzisiejszy musze go przedluzyc
ja przynajmniej widze to tak i tego sie trzymam
pozdro
Magnef możesz mi odpowiedzieć czy zamierzasz kupić i czekasz na dołek? Bo jeśli będzie to najwyżej z małymi ilościami. Wczoraj ktoś próbował uwalić kurs rzucił 10 k akcji i stracił.