• o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~magnef [80.87.38.*]
    szkoda ze tak spadło sadze 0,9 się zatrzyma i to będzie sygnał kupna odezwe sie jak coś się dowiem to się z wami podziele
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~nie sądzę [84.10.156.*]
    Obawiam się, że na 0,9 się nie zatrzyma, brak podstaw.
    Przy obecnej sytuacji to można szukać wsparcia w okolicach 0,6 - 0,7.
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~joe_black [77.79.197.*]
    Obecna sytuacja? A to niby jaka? Ty chyba zbyt wiele o spółce nie wiesz. Pewnie jesteś jednym z tych co się nabrali na przetarg, kupiłeś po 1,6 - sprzedałeś po 1zł. Oby wszyscy ci, którzy tu weszli przypadkiem się wysprzedali. W Inwestment mamy z głowy, więc poza leszczami nic nam już wzrostów blokować nie będzie.
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~magnef [80.87.38.*]
    spółkę znam dobrze nie będę opowiadał bajek jak ni jaki bajka......mr.. spadek ponizej 1 zl pokazał że brak siły i troszkę niezrozumiałe podejście zarządu byl moment że zapowiadało się dobrze 2 zł jednak nic z tego nie wyszło Powiem tak okolice 0,8-0,9 to dobra cena więcej nie spadnie ........
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~joe_black [77.79.197.*]
    Nie pisałem do Ciebie magnef, tylko do tego gościa co pisze o 0,6-0,7.
    A Ty rzeczywiście trafiłeś z tą 1zł - zwracam honor - bo kiedyś twierdziłem że piszesz brednie twierdząc że znowu tu zleci.
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~nie sądzę [84.10.156.*]
    Już niedługo i mi zwrócisz honor, przykro mi że zostałeś na pokładzie, ale prawda jest jaka jest i zaklęciami kursu nie zakrzyczysz.
    Pamiętam jak na vedii pisałem przy kursie 1,40 że niedługo po 0,8 będzie - miesiąc nie minął i 0,8 przywitaliśmy, później odbicie i dziś dalej 0,8.
    Pisałem też niedawno na patentusie, że 3,3 się długo nie utrzyma i będzie powrót do bazy 2,7 - spójrz na kurs.
    Obserwuj wskaźniki techniczne, patrz chlodno na fundamenty to zarobisz, inaczej będziesz zawsze w plecy, a ubrany będziesz się bezsensownie modlił o wzrosty. Taka drobna rada od starego inwestora.
    Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie i podtrzymuję 0,6 - 0,7: tam można dopiero zacząć kupować.
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~bajka [83.7.130.*]
    99,.9 % --------przy obecnej cenie (ponizej zlotowki) wszyscy posiadajacy akcje sa do tylu,sprzedajacych nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprocz tych ktorzy chca dokupic kolejne pakiety akcji i to dzieki nim mamy to co mamy , a wiec taki kurs
    przy dluzszym trzymaniu akcji na tym poziomie ( tydzien --miesiac ) na tyle bedzie dzialal na umysly ze przy wzroscie 20 % wiekszosc znowu odda akcje,w rece ktore je zbieraja napewno nie od nas uzalezniony jest kurs akcji i co beda chcieli to zrobia (od - 20%do +20 % w kazdej chwili)
    kazdy ma swoja ocene danej sytuacji i to bardzo dobrze ja osobiscie swojego zdania nie zmieniam pomimo ze moj czas inwestycji w ta spolke minal w polowie maja o czym pisalem w ktoryms poscie 2 lub 3 miesiace temu ,na dzien dzisiejszy musze go przedluzyc
    ja przynajmniej widze to tak i tego sie trzymam
    pozdro
    o jeszcze troszkę spadnie zobaczycie i będzie odpal powiem wam kiedy jak tylko sie cos dowiem pozdrawiam
  • Re: o moja prognoza sie sprawdziła Autor: ~miron [193.24.200.*]
    Jakie info będzie? Poza tym zdążysz też wejść bo pewnie obroty będą mizerne bo nikt nie chce oddawać juz ze stratą.
    LEKKA PODBITKA NA 1.12 I ZJAZD BĘDZIE DO 0,96 JESZCZE NIE MA SYGNAŁU KUPNA ALE JESZCZE TROSZKE
    Tylko czy zdążysz skupić odpowiednią ilość przed komunikatem. Ja tam bym połowę zakładanego pakietu kupował teraz jak się da
    Magnef możesz mi odpowiedzieć czy zamierzasz kupić i czekasz na dołek? Bo jeśli będzie to najwyżej z małymi ilościami. Wczoraj ktoś próbował uwalić kurs rzucił 10 k akcji i stracił.
    znowu spadek w okolice 1 zl świadczy o małym zainteresowaniu jednak jak pojawia sie komunikaty to będzie odjazd
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.