W sieci Carrefour na półkach są dostępne produkty MIRASOL do opalania
wchodzą z produktami do sieci handlowych , jesli za 1 q były dobre wyniki to za 2q powinny być o wiele większe (sezon na kremy do opalania) a po układzie jeśli uda im się wejść np do sieci Rosmann to będzie super
Cała sieć WISPOL, a w Rosmanie były na próbę schodziły rewelacyjnie tylko że niestety Rosman nie handluje z firmami w upadłości, więc jeśli chodzi o tę spółkę to czekamy na układ.
Układ= Mozliwojść wejscia miraculum do sieci Handlowych=większe obroty zyski
Układ= Zaangażowanie TFI OFE w akcjonariacie Miraculum, z tego co wiem fundusze maja brak mozliwosci zakupu akcji spolki znjadujacej sie w upadłosci
Rubicon Partners wie co robi, czym mieli by sie kierowac wierzyciele glosujac na NIE, Będzie układ zyskają i oni i dotychczasowi akcjonariusze, Moim zdaniem jeszcze w 2011 dojdzie do połącznia ze spółką Hygienika... wtedy powstanie duża spółka licząca się rynku beda mogli powalczyc bardziej o rynek europejski
Głównym akcjonariuszem HGN jest Kliniewski, Kliniewski ostatnio pokazał się w akcjonariacie RBC Partners, ma prawie 5% RP jest znowu znaczącym akcjonariuszem w MIR, z ust Kliniewskiego na antenie TVN CNBC padły słowa o tym że rozważa połaczenie w HGN z MIRACULUM,
Wiekszość spólek na GPW z kapitalizacją powyżej 200 mln C/wk powyżej 5
co mają windowac fundusze spekulanci jak nie HGN i Miraculum
Pamietam jak nikt nie chciał ctc zbierałem po 32-33 grosze mowili ze nie ma szans na wzrosty ze stoja mega ilosci do 50 gr, kurs nagle wystrzelił po 35 groszy nie chcieli a brali po 60-70 , ja dojechałem do 43 gr ale i tak sukces
Miraculum leży nie chcą bo za tanio jak będzie po 2,50 bedą łykać PKC tak to juz jest na GPW
Mój tata używa czarnego miraculum od wielu lat ,Zapach fajny ale to kwestia gustu .Jest problem z kupieniem ale trafia się w małych osiedlowych drogeriach .
Na pewno jest bardziej oryginalny niż jakieś Adidasy czy inna masówka .
Pewnie powiecie co kobieta może wiedzieć o Wodach toaletowych ale zwracam na to uwagę .To tylko moje zdanie nie dlatego ze mam akcje .Ja na przykład nic ciekawego nie znalazłam w ofercie jaką ma Kolastyna czy teraz Miraculum