dalsze spadki, im ładniejsza pogoda - tym mniejsze zyski z reklam. do czasu jesiennej ramówki (wrzesień), możemy testować historyczne doły na poziomie 8,70 - 8,90zł. nie ma szans na jakiekolwiek wybicie przed publikacją raportu za 4Q. niestety.
jak myślicie, kto sprzedaje batony co jakiś czas?
ja sądzę że główny grubas pozbywa się papiera, dlatego że j/w
Ja mysle Ĺźe to jest wig20. Zbyt wiele razy czekalem na jakas spolke z wigu20 bo myslalem Ĺźe jeszcze troche poczekam a przewaznie konczylo siÄ tym Ĺźe roslo dwa lub trzy dni pod rzad bez korekty i wtedy jest juĹź troche pozno. Ja lepiej wychodze na kupowaniu na spadkach przy wskaznikach macd i rsi. Jak spadnie to usredniam. W koncu to wig20 i ryzyko male.
WIDŁOWY !!! to np. spółke MAKARONY PL wzrosną przed świętami bo ludzie będą więcej jego żreć?? a Miraculum w lato bo ludzie olejki będą kupować? a Oponeo na jesień czy wiosne bo zmieniać będą opony?? testowałem takie rozwizania i to nie działa..... ja myśle że to teraz jest dobry czas na zakup .. jutro chyba zakupie....
A ja mysle tak,,,ludzie w polsce coraz biedniejsi, mniej kupuja ,,,tak ze firmy chcac sprzedawac beda coraz wiecej reklamowac swoje towary. Apropo to piatek byl ciekawy ,,,
Pozdrawiam wszystkich TVNowcow