• Ciekawy jestem artykułu Gazecie Parkiet pióra D.W po wczorajszym walnym Autor: andronom1 [46.7.37.*]
    Ja obstawiam że tekst bedzie pozytywny !!!!

Pozdrawiam wszystkich wytrwałych akcjonaeriuszy.
  • Re: Ciekawy jestem artykułu Gazecie Parkiet pióra D.W po wczorajszym wal Autor: kiro33 [78.8.77.*]
    również pozdrawiam serdecznie! :-)
  • Re: Ciekawy jestem artykułu Gazecie Parkiet pióra D.W po wczorajszym wal Autor: ~selukam [178.37.168.*]
    obstawiam tak jak Ty
  • andronom - wg mnie art i sytuacja bardzo niekorzystna Autor: ~kleks [91.150.220.*]
    pat własnościowy w firmie - to raz

dwa - zerowa polityka informacyjna do inwestorów:
    - wyemitowali akcje L - zero słowa... tak wogóle, kiedy można podjąć decyzję o emisji? drogą uchwały i na walnym chyba? tak przy śledziku i pięćdziesiątce to chyba nie podejmuje się takich decyzji?

- PRZEPADŁA zeszłoroczna praca związana z zakupem kopalni (na jakiej podstawie przepadł? Kopalnia odmówiła sprzedaży? władze rosyjskie nie wyraziły zgody na przejęcie? Raport PWC kupiony za $400k był niekorzystny? zero informacji...

- wyjmowanie kasy ze spółki - zapłata kasą za nieruchomości, a miało być za akcje nowych emisji

cztery - słowa i żadnych konkretów.
    Co to znaczy: na podstawie wstępnych szacunków szacujemy pokłady torfu na ... m3?
    znaczy co.. zrobil na weekend grilla, walneli flaszkę i im wyszło 20 mln m3?

to mi się kojarzy tylko ze słowami... "jak to idzie do telewizji - to bez kozyry powiem pińćset..."

w przypadku petrolua był spadek do 50% ceny nominalnej do 5 zł - przy tak olbrzymiej wpompowanej kasie -

jak się zatrzymamy na nominalnej cenie 40 gr - to będzie dobrze, bo to na dzisiaj śmieciuch
  • Re: Ciekawy jestem artykułu Gazecie Parkiet pióra D.W po wczorajszym wal Autor: ~pat [77.255.38.*]
    W tej całej układance zapominacie o jednym, najważniejszym.

WEZWANIE!!!!

Bo inaczej Paszcaki nie mają władzy nad spółką. A na tym jak by na to nie patrzeć im zależy!

A ok. 25 mln (bo tyle będzie ich kosztowało wezwanie, a nawet mniej bo dostaną do ręki akcje komputronika na ktorych na czysto zarobią ok. 12 mln) to nie jest wygórowana cena za spokój i wolną rekę w rządzeniu społką.

Tak więc chłopaki dajcie spokój z tymi bzdurami o upadłości.
[x]
CCENERGY 1,50% 0,27 2025-10-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.