ja bym wolał żeby jeszcze przez kilka miesięcy spadało, bo tak się składa że przez kilka miesięcy co miesiąc bedę miał nadwyżki, na zakupy,a jak rozłożone w czasie to cena lepsza dzisiaj kupiłem trochę po 11,5 ,jak za miesiąc będzie niżej to nie będę płakał, dokupię, i tak do końca roku mogło by być.
Jestem Sobie dzisiaj w Carrefourze przechodzę koło pólek z ptasim mleczkiem i moim oczom ukazuje się Ptasie mleczko Otmuchowa :) połowę taniej niż Wedla i milki i na widocznym miejscu......., mam nadzieje że 2 kw będzie lepszy pod wzg rentowności i Przepływów pieniężnych netto z działalności operacyjnej. Pozdrawiam posiadaczy akcji Otmuchowa.
Po ile to ptasie mleczko widziałeś Cerfurze . Ja co miesiąc zaklądam do biedronki i widzę ze tylko cena żelków wzrosła z 2.49 na 2.79 . Niesetety U Portugalca nie przerzucą wzrostu cen surowca na klienta tak szybko ale może gdzie indziej
ptasie mleczko z otmuchowa ma się tak jak najgorszy browar z biedronki do lecha, to tylko żarcik, ale tez nie kumam tych spadków, zastanawiam się nad kupnem, ale jeszzce trochę poczekam, pzdr