na stronie oognet pisze przy MUSIC HD do zobaczenia wkrotce, co jest pojeciem wzglednym jakby nie bylo
wisi juz sporo czasu, ile wedlug was to jest "wkrotce" ???????
1 miesiac
3 miesiace
6 miesiecy
1 rok ????????????????????????????????????????????????????
Dnia 2011-05-13 o godz. 11:06 ~tratata napisał(a):
> Weź się czasem pierdolnij w łeb, to ogłoszenie wisi aż 2
> tygodnie, a w międzyczasie był długi weekend..
vice versa
tobie rowzniez zycze milego dnia
jakich super inwestorow ma firma astro )
az milo poczytac
Dnia 2011-05-13 o godz. 11:06 ~tratata napisał(a):
> Weź się czasem pierdolnij w łeb, to ogłoszenie wisi aż 2
> tygodnie, a w międzyczasie był długi weekend..
swoja droga tratata pisalem ile dla was to znaczy "wkrotce' a nie kiedy dodano to na stronie
mam akcje i wierze w spolke a moje glupie posty wynikaja z braku ruchu na papierze
nie sadzisz chyba ze ludzie sie zniecheca przez przeczytanie czegos takiego
czekam poprostu az zaczna sie emisje
nie chce takich ktorzy kupia 100 szt za 6 a oddadza 100 szt za 4
90% ludzi tutaj na forum wypisuje brednie a mysli inaczej, nie jest tak ???????
Panowie,
nie jestem w temacie. Dajcie jakiś odnośnik do artykułu/ wątku czy czegokolwiek, z którego dowiem się dlaczego na forum Astro tak żywo dyskutujecie o temacie Era-T-Mobile.
Po prostu nie umiem zinterpretować wskazywanych przez was artykułów w kontekście kursu akcji Astro.
Albo prościej: skoro Era -> T-Mobile to kupować Astro dalej? :)
Za daleko ida te domysly - przeciez w raporcie wspomnieliby cokolwiek, takiego infa nie utrzmaliby w tajemnicy bez przecieku.. a tu ze: glowne sily to produkcja telewizyjna "familiady
nie do konca tak
chociaz pewne poszlaki wskazuja na mozliwosc porozumienia Astro z T-Mobile to jednak najwazniejsze jest co innego, niezaleznie od tego czy sie te nasze (glownie moje) wrazenie z fusow zisci
jezeli jedna z sieci komorkowych bedzie mial w swojej ofercie TV, bedzie to jej przewaga nad konkurencją, wiec chyba normalne bedzie ze konkurencja nie bedzie mogla zostac w tyle. A zatem jezeli nawet nie wypali z PTC to zawsze jest b. duza szansa zostania przez Astro dostawca usług TV innego operatora, a tych kilku badz co badz jest
Autor: ~milioner in spe [78.8.84.*], 2011-05-14 08:09
Panowie,
nie jestem w temacie. Dajcie jakiś odnośnik do artykułu/ wątku czy czegokolwiek, z którego dowiem się dlaczego na forum Astro tak żywo dyskutujecie o temacie Era-T-Mobile.
Po prostu nie umiem zinterpretować wskazywanych przez was artykułów w kontekście kursu akcji Astro.
Albo prościej: skoro Era -> T-Mobile to kupować Astro dalej? :)
pozdrawiam.
głównie chodzi o to żeby zanęcić leszcza czymkolwiek.
większość tu piszących zachwala papier i ustawiona jest po prawej
w okolicach 8-5-iu zeta.
nie na darmo papier mieli się w tej okolicy od kilku miesięcy;-)