Tylko trzeba zwrócić uwagę na to ze przez ostatni tydzień....schodzą male pakiety...a jak pojawi się jakiś większy to nie zależnie jaka byłaby cena ktoś go od razu wciąga....więc o czymś to świadczy....
Mysle ze ktos naprawde potrzebuje papiera, i to duzo ,wywołał to panike, cos tu sie urodzi, tylko co.....jezeli ktos niepotzrbuje gotówki w przeciągu 6 miesiecy lub duzej to tu niech sobie ją zamrozi. Tu cos mi smierdzi , a raczej pachnie czyms nowym
Coś tak mi się wydaje , ze chyba Leszek zbiera tego papiera, wiele transakcji było pakietowych poza rynkiem, ale patrząc analogicznie do TuEuropa, kilka lat do tyłu, chyba podobna sytuacja sie tworzy, Leszek w tamtym okresie tez przez dłuższy czas zbierał papiera z rynku. Oczywiście są to moje domysły
Rzeźnia jak rzeźnia :-)), dla mnie jest to okazja do dobrania. I tak najwięcej tracą ci którzy myślą o spółce krótkoterminowo. Jak chce się szybko zarobić trzeba tez brać pod uwagę że można też szybko stracić...Pozdrawiam wytrwałych
Już wczoraj zauważyłem,że kurs trzyma się mocno pow.16 zł.,a po dzisiejszej obserwacji notowań kupiłem po 16,35 zł. (śr.cena).Myślę,że już niedługo kurs zacznie odbijać na północ.Pozdro