Ja myślę że jest leszczem a nie inwestorem.
Kupiłem IPO dzięki swojemu zdaniu a nie jego wypowiedziom i wam radzę też sprzedać lub kupić ale bez jego "analiz".
Nie wiem jak można być takim krąpiem ...
Nagania na wzrosty a potem na spadki ...a jak uwalił kasę na innym gównie to łaskawie powrócił naganiać znów na wzrosty. Ilość akcji przy jego cudo stop loss była mniejsza niż moja wypłata.
Nie trawię gościa bo mógłby chociaż zmienić nicka. Choć po piśmie byśmy poznali.
Raport w zupełności OK i jestem wręcz zaskoczony że tak bardzo dobry.
Ghostdog oraz Dobieracz was ludziska i tak będzie zwodzić za nos.
Według mnie są kolesiami grubego. Robią show na forum jak by prowadzili sprzedaż kołder i garnków dla moherów. Najpierw piszą co 15 minut że będzie rosło. Potem jak zaczyna lecieć to niby stopa stawiają ... i naganiają już na inne swoje papierki.... ale gdy tam nie idzie to znów łaskawie wychwalają IPO.
Ciekaw jestem ile osób dzięki nim kupiło po 6-7 zł?
A wystawianie publicznych analiz bez licencji maklerskiej jest chyba karalne?...
powiem ci jako ciekawostkę , mało tego że jestem kolegą grubego to w tajemnicy powiem , że sam jestem gruby ( ponoć ) przynajmniej tak twierdzi moja żona a ty jak myślisz jestem gruby 188 cm i 95 kg wagi ???
Każdy tutaj jest leszczem. I większość na NC traci i to z prędkością światła. To miał byc innowacyjny rynek a od 2007r. panuje tutaj bessa. I nie zanosi sie ne jej koniec. Choć czesto bedą tutaj takie akcje jak z IPO. Pytanie gdzie spekuła uderzy. MOże znowu na tym walorze. Teraz nadchodzi czas wycisku i gnojenia wielu spółek na niskich obrotach aż większośc wywali co ma. A potem spektakularne szybkie wzrosty i znowu seria spadków do jesieni. Wiele spółek czeka jeszcze przecena ponad 50%.
masz rację marko każdy tu jest leszczem bo w NC się inwestuje niewielkie pieniądze.
Mógłbym przerzucić więcej gotówki z GPW i te batony mogły by być moje, ale zbyt krucha i niestabilna to inwestycja gdy kurs skacze jak chce.
Raport jednak daje duze szanse na kolejne wzrosty w przeciągu najpóźniej 2-3 miesięcy przed publikacją kolejnych wyników.
Samo NC jest niestety usłane spekulacją i tych spółek zrobiło się naprawdę sporo. Od 2007 jest jednak różnica w wolumenie i to jest pozytywne ;).