hahaha na golfa - do domu po etacie naganiacza, zauważyłaś że po czternastej pana roba nie ma, a poza tym kasowane są moje wypowiedzi jemu nie na rękę - moderator czy co???
dziwna sprawa z tym gościem, najwięcej jego tu jest i masz racje że do 14godz, myśle że chłopina dorabia, może nawet kompa w domu nie ma hihhihihi, lub tyle się napisze w pracy postów ze w domu nie może patrzeć na monitor, ale to jest gosc z klasą! bo byle sportu nie uprawia! noi kosztowny,! a niech mu będzie hehehehe , ciekawe jakie ma kijki :} :} :}
tak z klasą którą pokazał gadając o pieniądzach, a przecież gentelmeni o nich nie rozmawiają, hihihi, nawet liczyć facet nie umie bo ma 2500000 akcji i boi się ujawnienia na 5% - do 6500000 to jednak trochę brakuje więc skoro ma być 0,30 to spokojnie może łyknąć wszystko po 0,07 a i tak progu nie przekroczy - ściemniacz jeden
jednym słowem chce wywalić swój papier bo go już pewnie parzy od jakiegoś czasu bo chętnie by coś kupil innego, ale czas pokaże ja mam tylko 30tyś i wstrzymam sie z zakupami, ale ze z gościem jest cos nie tak to niewątpliwe