Swoją drogą trzeba też zauważyć, że ciekawie zachowuje się kurs oponeo w odniesieniu do marketeo. Parytet wymiany akcji już dawno ustalony a mimo to od 17 kwietnia oponeo zaczyna pikować zaś dwa dni później, bo 19 kwietnia marketeo zaczyna rajd na północ.
Fix poszedł zakończenie 11,05 , może koleś coś wie, czego drobni jeszcze nie. Jeżeli do rana nie pojawi się żadna informacja jutro wracamy na 9,00 pln.
brac tak na maxa...
to by musiało byc info z kosmosu...
bo innego wytłumaczenia nie mam
zobaczymy jak jutro sesja sie zacznie a najwazniejsze jak zakonczy...
light..
ponad 4 kpoprostu nie ma papieru
pozniej pozostało na S koło 2 k ale nie było chetnych
mysle ze to poprostu ludzki bład i tyle w temacie co nie znaczy ze 11 pln niedługo zobaczymy
Ciekawezachowanie kursu..
wczoraj kto nie zdazył wyjsc po podbitce to wyszedł dzisiaj ale czemu on sie nie skorekcił
ktos widocznie uwaza ze cena atrakcyjna i dobiera albo cos wisi w powietrzu...
biorąc pod uwage fakt, iż tak naprawdę sezon dopiero przed nami oraz ostatnie turbulencje
na rynkach finansowych kurs ma się naprawdę dobrze, myślę że poziom 14 zł w najbliższym czasie nie będzie dla nikogo zaskoczeniem
ja kupowałem juz po 8.80 a mimo wszystko nie sprzedaję bo wiem na co tę spółkę stać,
tak naprawde w całym moim koszyku spółek to właśnie oponeo zrobił mi wynik na wiosnę
także wiem że i je sienią mnie nie zawiedzie - a zima w tym roku podobno ma być szybciutko:)
w każdym bądź razie jak ktoś chce sprzedawać poniżej 10 to dajcie tylko znać miłą chęcią się ustawię