Ja myślę, że ktoś wydał sporo pieniędzy żeby zrobić tą wcześniejszą zwyżkę bo myślał, że to pójdzie rozpędem, a on zrobi dystrybucję. Ale jak widać głupich nie ma dużo, plan się posypał i teraz to wszystko upycha po trochu ile może. Moim zdaniem źle to rokuje, a wy co myślicie?
Na tej spółce już się nie gra od dawna bo można tylko stracić, więc zapomij o niej. To tyle w temacie i nie trać kasy tak jak ja ją straciłem, szkoda nerwów.
Tym razem przeszacowali nieruchomości TUP Property i wyszło +2mln. Wszystko inne na działalności operacyjnej dalej przynosi straty. Zresztą zobaczysz jak zostaną dziś odebrane te wyniki. Według mnie będzie minus. Ale nie macie się co martwić. Prezes przygotowuje niezły strzał na lato. W wynikach za I kw. nie uwzględnił sztuczki z Forest Hill i jak pisze w raporcie będzie to miało miejsce w wynikach za II kw. Więc w sierpniu możecie liczyć na dużo większy zysk papierowy. Co ten TUP będzie robił z tymi papierowymi zyskami??? Może prezes chce na papierze zejść z c/z poniżej 1. To by było dopiero c/z poniżej 1, c/wk poniżej 0,5:)) Śmieszna spółka.
No tup po raz pierwszy trzeba cię ozłocić Jak mówisz będą księgować Forest Hill w II -im kwartale zatem będą mieć pieniądze i niemałe na zapłacenie podatku! Jaki stąd morał- "biedroneczki są w kropeczki" będzie kasa ze sprzedaży marketów dla Biedronki !!!