nawet na poważnie się zastanawiałem nad kupnem OTM - wtedy były notowane po 14 zł -
a tu widzę teraz kaszanka
znaczy drogie kakao, cukier itp robią swoje
Nie jest słodko ale nie ma też smaku goryczy. Przy wysokich cenach cukru, zbóż, kakao itp. to nie jest źle. Oczywiście każdy chciałby lepiej. Na dodatek korekta, która jeszcze potrwa.
Pozdrawiam!
Dnia 2011-05-12 o godz. 10:26 ~były optimista napisał(a):
> mogłem sprzedać po 12 jak ci z ukrytego,a teraz wyłamanie
> ciekawe do ilu spadnie,mam nadzieję ,żę poniżej 10 nie
> zleci
a ja zastanawiam się do ilu może wzrosnąć, nie ma powodu do spadku!
pisałem wam leszcze obsrane :D kirtunek 10 zl :D a znawcy sie smiali wynii kiepskie bo sa ku temu powody wiec teraz przelamanie a powodu do wzrostow nie ma
Troll, bili Ciebie jak byłeś dzieckiem? Znajdziemy Tobie jakieś forum dla psychopatów i tam się zrealizujesz. Nie wnosisz tutaj kompletnie nic, poza zawistnym tonem, a merytorycznie nawet raz się nie potrafisz wypowiedzieć. Poziom debaty z naszego podwórka politycznego opanowałeś. Może za dużo telewizji oglądasz? Dobra rada dla Ciebie: znajdź sobie pożyteczne zajęcie, dobra rada dla całej reszty: zajmijmy się dyskusją i wymianą myśli na temat, a posty Trolla po prostu ignorować. To moja jedyna i ostatnia tutaj odpowiedź na Twoje brednie. Z przyjemnością Tobie odpowiem jak napiszesz coś grzecznego i na temat.
trudno chyba sprzedam , może odkup[ę niżej ,firma z perspektywami ,ale narazie za wiele
niewiadomych, te iwestycje,zaraz będą koszty,czy przypadkiem nie za drogo zapłacili za ODRĘ, CUKRY też zbyt tanio się nie oddadzą, przychody będą rosły,a o zyski nie tak łatwo,jak pokazały ostatnie miesiące,duże Sieci które zapatruje Otmuchow wysysają krew i raczej poszukają sobie następnego tańszego dostawcę niż zgodzą sie na wyższe ceny,a rentowność otmuchowa niebezpiecznie się obniża .Wskazniki też nie są najatrakcyjniejsze,a na giełdzie na najbliższe miesiące na up się nie zanosi,
Dnia 2011-05-13 o godz. 10:00 ~zrezygnowany napisał(a):
> trudno chyba sprzedam , może odkup[ę niżej ,firma z
> perspektywami ,ale narazie za wiele
niewiadomych, te
> iwestycje,zaraz będą koszty,czy przypadkiem nie za drogo
> zapłacili za ODRĘ, CUKRY też zbyt tanio się nie oddadzą,
> przychody będą rosły,a o zyski nie tak łatwo,jak pokazały
> ostatnie miesiące,duże Sieci które zapatruje Otmuchow
> wysysają krew i raczej poszukają sobie następnego tańszego
> dostawcę niż zgodzą sie na wyższe ceny,a rentowność
> otmuchowa niebezpiecznie się obniża .Wskazniki też nie są
> najatrakcyjniejsze,a na giełdzie na najbliższe miesiące na