3,5 tys akcji po 5,4zl .... już straciłem nadzieję, że na zero w tym roku wyjdę. Ale nie ma ch..ja nie oddam tych akcji taniej choćby trzeba było 2 lata trzymać
Witam , ja na chwile obecna troche tego mam cos kolo 6 k papiera - ale to za sprawą usredniania ceny . Srednia cena posiadanych pierszych 3k akcji to byla 4,6 teraz przy 6 k jest to 3,67. Nie lamie sie i dzisiaj kontynuuje usrednianie . Dane finansowe za 1 kwartal na plusie chociaz zysk operacyny spadl to trzeba pamietac o toczacej sie sprawie w sadzie przeciwko ARP i zaleglych ponad 3.5 mln zł na rzecz DGA . Druga sprawa pod koniec tego miesiaca jest ponowne zebranie wspolnikow Braster . Na ostatnim zebraniu mieli podjac konkretne decyzje z roznych wzgledow przesuneli obrady na wlasnie koniec maja . Trzeba byc dobrej mysli i zakladac ze decyzje ktore mialy byc podjete na poprzednim zebraniu beda podjete na nadchodzącym . Pozdrawiam wszystkich
jest bardzo niebezpiecznie, od 3 tygodni nie ma praktycznie popytu, wydaje mi się, że ktoś powolutku wyrzuca co ma (możliwe, że celowo zaniża kurs-tylko po co?), pęknięcie 2.9 zwiastuje nieciekawy zjazd nawet do 2.75, oby 2.9 wytrzymało wówczas odbitka nawet do 3.20 bardzo możliwa, ; ale uwaga: nastroje na małych spółkach są bardzo złe, oby to się szybko zmieniło bo będzie bardzo gorąco na wszystkich maluchach, pozdr.
Dnia 2011-05-17 o godz. 10:51 ~switek napisał(a):
> jest bardzo niebezpiecznie, od 3 tygodni nie ma praktycznie
> popytu, wydaje mi się, że ktoś powolutku wyrzuca co ma
> (możliwe, że celowo zaniża kurs-tylko po co?), pęknięcie
> 2.9 zwiastuje nieciekawy zjazd nawet do 2.75, oby 2.9
> wytrzymało wówczas odbitka nawet do 3.20 bardzo możliwa, ;
> ale uwaga: nastroje na małych spółkach są bardzo złe, oby
> to się szybko zmieniło bo będzie bardzo gorąco na
> wszystkich maluchach, pozdr.
Dalej twierdzę, że Was pogieło. Piszecie bzdury i tyle liczycie na nowych leszczy???
Kto w tym okresie zaryzykuje kapitał aby zarobić MOŻE marne 5%. (3,2 zł) Dla mnie cena musi spać do 1,5 zł aby warto było kupić w tej chwili nie opłaca się ryzylkować trzeba szanować pieniądze.
Dnia 2011-05-17 o godz. 10:51 ~switek napisał(a):
> jest bardzo niebezpiecznie, od 3 tygodni nie ma praktycznie
> popytu, wydaje mi się, że ktoś powolutku wyrzuca co ma
> (możliwe, że celowo zaniża kurs-tylko po co?), pęknięcie
> 2.9 zwiastuje nieciekawy zjazd nawet do 2.75, oby 2.9
> wytrzymało wówczas odbitka nawet do 3.20 bardzo możliwa, ;
> ale uwaga: nastroje na małych spółkach są bardzo złe, oby
> to się szybko zmieniło bo będzie bardzo gorąco na
> wszystkich maluchach, pozdr.
Dalej twierdzę, że Was pogieło. Piszecie bzdury i tyle liczycie na nowych leszczy???
Kto w tym okresie zaryzykuje kapitał aby zarobić MOŻE marne 5%. (3,2 zł) Dla mnie cena musi spać do 1,5 zł aby warto było kupić w tej chwili nie opłaca się ryzylkować trzeba szanować pieniądze.
Zmierzasz czekac pilnie na 1,5. Może rok? Jeszcze w tym miesiacu dowiemy sie co dalej z DGA. Po komunikacie- jeszcze w maju- będzie spadał lub wystrzeli mocno w górę. A co do obecnych humorów w USA to chyba nie grozi tak lokalnym spółkom jak DGA.
Niestety linie wsparcia pękła. Nic nie da dalsze czekanie tu już nie ma komu bronić kursy - Romek już wywalił akcje. Dalsze spadki do 1,5 zł są już pewne. Także nie ma co się spieszyć CZEKAMY NA 1,5 ZŁ
po co naganiasz na spadki,o.k. jeden,dwa leszczy wyrzuca.
Kurs leży na dnie,obrotów nie ma,kto chciał wyrzucić,dawno już to zrobił,nachodzi czas na zmiany.
nie wymyślajcie głupot,rozumiem,ze chcecie kupić taniej,ale nie na tej spółce i nie teraz.