sknerus czy byłes w Poradni w Łomzy u doktora?,myślałem,że nastąpiła poprawa twojej depresji,niestety pomyliłem się.
Ja liczę,że po wynikach za 1 Q 2011,które beda dobre nastapi trend wzrostowy!!!!
Witam . Dlaczego wszystkie raporty finansowe nie pojawiają się tuż po dwudziestej czwartej . Jeśli Paged informował że raport pojawi się dzisiaj to nie musi koniecznie czekać do za pięć północ ! Wszystkie raporty finansowe powinny się pojawiać dokładnie w nocy minutę po północy bieżącej daty,a tak trzeba czekać aż łaskawcy z pagedu zdecydują się go zamieścić .
To co się wyprawia na yawalu i pagedzie to jest antygiełda - tak nie można traktować akcjonariuszy , gdyby wszyscy właściciele spółek tak traktowali akcjonariuszy to tej giełdy by nie było nawet bananowej bo drobni by się bali robić interesów z takimi gospodarzami jak np.Mzyki . Na głupi raport Pagedu który ma być opublikowany dzisiaj trzeba czekać do oporu czyli do północy - to jest kpina . Mam nadzieję że ktoś im kiedyś złoi dupe na giełdzie tak jak oni łoją nasze teraz .