Raport widzieli?
POWER PRICE SA raport miesięczny za kwiecień 2011 r.:
http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1730201&category=11,36,31,32,33&_CheckSum=-1405779007
"Na dzień 16 maja 2011 zaplanowana jest publikacja raportu okresowego za I kwartał 2011 roku" -> Ja czekam na ten dzień (zapakowany po uszy od wczoraj)
no nie wiem firma od niedawna na rynku..platforma tez niespodziewalbym sie rewelacyjnych wynikow jeszcze ..wazniejszy bedzie dzisiejszy raport po poludniu odnosnie ilosci zawartych umow
Ocena pozytywna umiarkowanie ,platforma przetestowana i uruchomiona ,nowe umowy podpisane niewielkie, ale są na plus ,Rzetelna comiesięczna informacja o działaniu firmy daje podstawy do większego zaufania .Raport za 1 Q +WZA zadecydują o wielkości zaangażowania w walor .Na chwilę obecną sądzę ,że warto mieć w portfelu ten papier nawet ze względów czysto spekulacyjnych , gdyż posiada duży potencjał i możliwości.
Tak to widzę .
no dzieki..jak co to zarzad chetnie odpowiada na kazde pytania na facebooku...ja mam srednia nie zabardzo ciekawa /0,64/ wiec powoli zaczynam sie denerwowac...
Dnia 2011-05-10 o godz. 21:40 krzycholek napisał(a):
> no dzieki..jak co to zarzad chetnie odpowiada na kazde
> pytania na facebooku...ja mam srednia nie zabardzo
> ciekawa /0,64/ wiec powoli zaczynam sie denerwowac...
Zapodaj link do zarządu na facebook'u, please? :)
z góry dziękuję!