Ghostdog nie wnikaj w te wpisy na forum, bo piszą to desperaci którzy potracili kase, przez to że byli pazerni i mysleli że na giełdzie spólki wiecznie rosną. Ja osobście uważam że jesteś gosć bo dzięki twoim wpisom nie raz można zarobić i za to dzieki!!!
a jeszcze niedawno był tu taki spokój , a teraz co lew się obraził -) , re wraca zaraz na oddział jak tylko pielęgniarze go namierzą . nie kumam pretensji , ja też czytałem o sl i o 2,44 ale jakoś to do mnie nie przemówiło i nie sprzedałem. wiadomo że lepiej ogolić po 8 niż po 5 ale żeby oddawać ze stratą. każdy decyduje za siebie. myślę że sporo osób zarobiło na twoich wpisach i pewnie jeszcze kilka zarobi ale czasami trzeba się również posługiwać swoim mózgiem a nie tylko czyimś. ale cóż jest wesoło i w sumie o to chodzi a jak da się coś zarobić to jeszcze lepiej. a ghost możesz podejść do kuchni bo mi się komp zaciął heheheh. pozdro dla ghosta
No wlasnie o to chodzi najpierw wykorzystuja czyjas prace od siebie dajac nic a potem jescze psy wieszaja za to ze mysleli iz ktos za nich roote odwali. Moze jescze dywidendy im z wlasnego konta wyplacic jak madoff. Ach ci jedniodniowi milionerz. Dobieeracz dawaj z kompem do salonu razniej bedzie:) Pozdro dla Ciebie.