Super są ci goście co wywalają te brutalne pakiety akcji (po 30-100akcji).Ale to dobrze, mniej będzie cieniasów na papierze bo strasznie mnie wkurzają.Ma te pare akcyjek i na okrągło chodzi posrany bo spółka nie rośnie szybko a na spadkach traci pare złociszy.Śmieszni są bo przy tej ilości akcji to nic nie można stracić ani zarobić więc lepiej na waciki niech wydadzą.
Odezwal sie 'rekin' gieldowy, ktory wkurzyl sie, ze jego akcje nie rosna. Zamiast winic leszczy zastanow sie dlaczego, tak sie dzieje. Moze juz wszystkie infa sa w cenie akcji i nastepny wzrost dopiero za rok ? Spolka ma mala plynnosc - to GNIOT i to odstrasza inwestorow.
Ja ustawilem sie na poziomie 9 zl i spokonie czekan na niecieprliwych. Moze i ty mi sprzedasz?
Dla mnie to mogą być nawet za trzy lata po 20zł.Ty jesteś właśnie takim cieniasem i Ciebie nie stać na kupno moich akcji po 9zł, a mam ich 49000 kupionych w przedziale 6-7zł.Ty się lepiej ustaw na swoich zajebistym Remedisie.Przepatrzyłem twoje wątki KLASA he.
No nie wiem, kto tu jest cieniasem. Swoja droga niezle umoczyles na Redpolu. Z taka plynnoscia bedziesz mial klopoty z wyjsciem. Mogles juz zarobic pare razy wiecej na innych spolkach na NC z podobna plynnoscia. A REMEDIS to smiec. Przewidzialem jego spadki z 1.40 zl do 50 gr. Tez bylo tam wielu podobnych jak ty 'rekinow' gieldowych. Pozadnie umoczyli. Sprzedali ze strata. Czego Ci nie zycze. Ustawiam sie wiec na 6-7 zl i tam czekam na ciebie REKINIE !!!! Jak bedziesz wychodzil z Redpolu to tam wlasnie sie spotkamy. :-)