• sprzedający Autor: ~Super [83.29.233.*]
    Super są ci goście co wywalają te brutalne pakiety akcji (po 30-100akcji).Ale to dobrze, mniej będzie cieniasów na papierze bo strasznie mnie wkurzają.Ma te pare akcyjek i na okrągło chodzi posrany bo spółka nie rośnie szybko a na spadkach traci pare złociszy.Śmieszni są bo przy tej ilości akcji to nic nie można stracić ani zarobić więc lepiej na waciki niech wydadzą.
  • Re: sprzedający Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    Odezwal sie 'rekin' gieldowy, ktory wkurzyl sie, ze jego akcje nie rosna. Zamiast winic leszczy zastanow sie dlaczego, tak sie dzieje. Moze juz wszystkie infa sa w cenie akcji i nastepny wzrost dopiero za rok ? Spolka ma mala plynnosc - to GNIOT i to odstrasza inwestorow.

Ja ustawilem sie na poziomie 9 zl i spokonie czekan na niecieprliwych. Moze i ty mi sprzedasz?
  • Re: Fraktal Autor: ~Super [83.29.233.*]
    Dla mnie to mogą być nawet za trzy lata po 20zł.Ty jesteś właśnie takim cieniasem i Ciebie nie stać na kupno moich akcji po 9zł, a mam ich 49000 kupionych w przedziale 6-7zł.Ty się lepiej ustaw na swoich zajebistym Remedisie.Przepatrzyłem twoje wątki KLASA he.
  • Re: Fraktal Autor: ~Fraktal [89.100.154.*]
    No nie wiem, kto tu jest cieniasem. Swoja droga niezle umoczyles na Redpolu. Z taka plynnoscia bedziesz mial klopoty z wyjsciem. Mogles juz zarobic pare razy wiecej na innych spolkach na NC z podobna plynnoscia. A REMEDIS to smiec. Przewidzialem jego spadki z 1.40 zl do 50 gr. Tez bylo tam wielu podobnych jak ty 'rekinow' gieldowych. Pozadnie umoczyli. Sprzedali ze strata. Czego Ci nie zycze. Ustawiam sie wiec na 6-7 zl i tam czekam na ciebie REKINIE !!!! Jak bedziesz wychodzil z Redpolu to tam wlasnie sie spotkamy. :-)
[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.