• CO TO BĘDZIE Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    CO TO BĘDZIE....CICHO WSZĘDZIE.....GŁUCHO WSZĘDZIE...... CO TO BĘDZIE
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    wg anali z dzisiejszego ''parkietu'' kompap moze odblokowac kilkanascie mln za kwidzyn-ktory pewnie wygasza.majac cash moga ostro doinwestowac 2 przejete podmioty.mowi sie nawet o ich polaczeniu-co uprosci strukture.co do przychodow-lipka mowi o 80 mln-malo sie pomylilem/pozdro
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~karsyk1980 [194.28.203.*]
    -też czytałem artykuł - ale chciałbym widzieć jakieś odzwierciedlenie w kursie, obrotach itp a tu zazbytnio nic sie nie dzieje
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~fgh [94.141.150.*]
    "gdzie te widły pytam się?"
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    spolka mocno wrosla-to ma prawo do odpoczynku.nawet teraz nikt nie sypie i gasna obroty-to dobry znak-ale jesli watpicie-nikt pod pistoletem nie zatrzymuje
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~wert [89.73.49.*]
    A pomyślałeś o tym??;
    Knabe 659 393szt+WE I634 705szt(a tam jest Banaszuk ten od Gadu-gadu za 150mln $)na przeciwko Lipka1 051 337szt+Łaskawiec234 323szt(może mieć więcej bo po przekroczeniu 5% następny komunikat 10%)
    Może to wyjaśnia ostatnie wzrosty?? porównaj sumy!! czy to tylko przypadek??

Walne zmienia Rn- ciekawe kogo ? jesli zmiana bedzie wieksza niż 2 osoby to może zacznie się walka ??
    Lipka stworzył poważną grupe i mogą chcieć ją przejąć po wykonaniu czarnej robotu.
    Chyba taki scenariusz brał pod uwagę Pan Prezes?? Tylko tak się zastanawiam ??
    Nie mam zadnych dowodów a tylko intuicję!
    A co Ty sądzisz?
  • Ale Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    gdyby chodziło o takie przejęcie to chyba byłby wiekszy ruch na akcjach ? nie sądzisz ?
  • Re: Ale Autor: ~wert [89.73.49.*]
    No to jest minus tej teorii!
    Był jednak ruch na akcjach ponad 100 000szt dziennie kilka tygodni temu.
    Ale pewnie się mylę -zobaczymy na RN -jakie będą zmiany.
  • a to Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    może tak byc jak piszesz ....
    to co dzieje sie w firmie i planach wie wąskie grono i ono może wykonywać ruchy duzo wczesniej o czym wspomniałeś , akcje moga mieć "słupy" grajace na walnym w jednej drużynie :-) .............. to bardzo ciekawe co napisałeś ....... a biorąc pod uwage zachowanie kursy w ostatnich dniach świadczy o tym że może byc wiekszy przeciek i wiedzący biora lub dobieraja na korzystnych poziomach
  • Re: a to Autor: ~wert [89.73.49.*]
    Jednak to jest tylko spekulacja.Walne powie czy jest walka!
    Trzeba zachować dystan bo staniemy się ...leszczami którzy napedzają się własnymi projekcjami......hehehe
    Pozdrawiam
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~to będzie [217.97.232.*]
    niedługo przebicie 10
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    nie ulega watpliwosci ze paru nowych grubaskow pojawilo sie w akcjonariacie i co dziwne wszyscy podskubuja.dzieki mosce prawdopodobnie moglismy tanio dobrac i okresowi zamknietemu.wert moze miec racje-ze moga tworzyc sie koterie ktore moga podgryzac pozycje lipki.wszyscy grubi i drobni zdaja sobie sprawe z wartosci akcjii.ktorysh spolka polykajac 2 drukarnie wcale nie rozwodnila/pozdro
    Powiadam wam co poniektórzy macie racje co poniektórzy grubo sie mylicie (myslice że taki cwany lis jak Moska oddał po cenie za którą kupił.... ja jakos w to nie wierze i nie przekonuje mnie to) cierpliwi bedą wynagrodzenia a walka będzie tylko nie na takich śmiesznych poziomach jak dzisiaj, walke zaczniemy w okolicach 20zł zeby dobić do 30-40zł jeżeli myślicie że ubierają was jak leszcze proponuje od razu oddać papier bo ciepłych nam tu nie potrzeba albowiem wakacje na jamajce 10dni wylot z londynu kosztują jedynie 650funtów allin a tatuś z rodzinką się tam wybiera, no moze sasiada namówie..... ;)
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~anal [46.134.129.*]
    Leszcze zejdzcie na ziemię !!!, czym wy się podniecacie??? Co z tego że przejęli dwie drukarnie , jak jedna ledwo co rentowna a druga niestety przynosi same straty ....Sam kompap też ledwo co zipie(wyniki beznadziejne). Nie podniecajcie się przychodami , od nich wskazniki nie spadają !!!!, a zysk za 2011 jak będzie to tylko i wyłącznie ze zdarzeń jednorazowych. Gdyby było tak pięknie jak to myślicie w tych ptasich mozdzkach to kurs akcji dawno byłby duuuuuuzo wyżej ):::::) Tak wiec radze zejsc na ziemię i spojrzec na trzeżwo :))))

Wasz kochany anal (opiekun:))
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~WIEDZĄCY [77.87.0.*]
    NA OPTYKU TEŻ WSZYSCY WIEDZIELI

O TYM ŻE ROPA PRZEBIJE 100$ TEŻ WSZYSCY WIEDZIELI

I O kMPAPIE TEŻ WSZYSCY WIEDZĄ

A JEDNAK ZAROBIĄ TYLKO NIELICZNI-
    tak kolego pierdo..z od rzeczy.co ma byc to będzie kompapu badą chcieli wszędzie a nie towaru w miescie
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~kris b [83.21.211.*]
    dla kolegi anala nic w spolce ciekawego sie nie dzieje.taki szczegolik-kompap zatrudnial ok.50 pracownikow /zpchr/a teraz 450 500.kupil oba podmioty za gotowke z malym kredytytem.bez emisji akcjii.teraz sie chlop dziwi dlaczego akcje rosna-cale szczescie ze ich nie masz.twojopor na 8.5 ladnie zadzialal.motto-starego psa do lancucha nie przyzwyczaisz
    no kolejny dzień w starterach i czekamy na sygnał do wystrzału chociaż wolałbym falstartami dość do 20zł i potem rakietu.... póki co ładne zbieranko
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    radze zejsc na ziemie.wg mnie jak wtym roku spolka wyjdzie powyzej 12 zl to bedzie dobrze.w terminie dlugim i tak szczyty z tamtejhossy pow.20 zl beda atakowane-bo to jest zupelnie inny kompap niz byl.kurs szykuje sie do przebicia oporu pow.10 20 zl i potwierdzenia zlamania trendu
    to umówmy się jak gentelmeni ze jeżeli kurs spółki KOMPAP w tym roku chociaż na chwile przekroczy 20 zł to stawiasz obiad i whisky w hotelu-restauracji l’Ecru w Warszawie jeśli ja się mylę i nie przekroczy 20 PLN w 2011ja stawiam. podejmiesz rękawice na priva dogadamy szczegóły. Obiadek powiedzmy ustawimy na 14 lutego 2012 żeby też i kobitki nasze miały trochę uciechy z zakładu.
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~doktor [83.24.33.*]
    jeśli przekroczy 20 w tym roku, to ja nauczę się do 14 lutego grać na skrzypcach i będę wam umilał czas w restauracji grając do kotleta... ;)
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~wert [89.73.49.*]
    Jestem trochę na tej spółeczce i rzadko sie podniecam,duzo tu przeżyłem ;pamiętam 3,11 oraz21zł, wzrost 25% dziennie i równie wielkie spadki .
    Rzadko udzielam rad ale teraz kolego doktorze radzę CI zaczynaj się uczyć grać!
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~d. [79.185.143.*]
    słuchaj, nie mam jeszcze skrzypiec, ale zacznę ćwiczyć z klawiaturą pod brodą;)
    jeśli się nie nauczę to zaoferuje się jako concierge na ten wieczór.
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~diego [77.255.135.*]
    jednak ktoś stwierdził, że nie będzie czekał do końca roku na 20 zeta.... I wali po 9 z groszami. Jeśli doczłapiemy się do 12 zeta to będzie sukces. Pozdro.
    relax.... mamy czas nie ma sie czym podniecac teraz, podniecać się zaczniemy jak pojdziemy do góry a teraz co najwyzej jest prowadzonego badanko jak mocny jest akcjonariat i czy ma poustawiane stop lossy u mnie w ważywniaku wieksze obroty mają....co z tą moja kolacją podejmujesz rekawice i przyjmujesz zakład?
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~pr [77.237.3.*]
    stop losy? chlopie - kurs przez kilka ostatnich sesji lata w tych granicach, stop losy by testowali jakby wywalili na 10 % nizej,

ale zamiast stop losow widac ukryte :) a to akurat dobrze :D

mnie tam to nic nie obchodzi w sumie bo i tak to jest inwestycja na dlugo :)

pozdrawiam wszystkim :)
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    Chwała Lipce - chciałem jeszcze powiedzieć ze po wynikach jestem skłony stwierdzić że te 30 zł o których ciągle powtarzam to na Kompapie będzie mało. Wydaje mi się ze możemy zawitać spokoje w okolice 45-50zł w przeciągu kwartału. Wyniki mamy kosmiczne.... tak w wielkim skrócie....

24 624 000zł zysku brutto w I kwartale 2011 wobec 200 000 w I kwartale 2010
    aktywa 90 mln zł w I Q 2011 wobec 30 mln zł w I Q 2010
    i nie dodrukowano ani jednej akcji....
    Co to będzie co to będzie gdy nie ma towaru w mieście a wyniki sa tak kosmicznie piękne że tego nie mozno po prostu opisac słowami ;) :twisted:

Jutro startujemy i na widły
  • Re: CO TO BĘDZIE Autor: ~areo [78.88.120.*]
    PREZES DOBRY CZY ZŁY?

zachowujesz sie jak kaczyńskI !!!

głaszczesz kota przed wyjebaniem go przez okno
[x]
KOMPAP -4,00% 24,00 2025-12-11 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.