Dnia 2011-05-06 o godz. 22:04 ~oip napisał(a):
> nie jest juz tania, a wszyscy tylko liczą na zwyżkę jak na
> innej spółce Investconu. Są jakieś inne powody do wzrostu??
Bardzo dobrze rzeczowe pytanie...większość się podnieca i nagania jak to na forum bywa i liczą, że wpis typu UPUP!! pobudzi innych na zakupy. Invest to z pewnością wabik dla wielu szukających kasy i wrażeń. Każdy zadaje sobie pytanie czy teraz to jest ten moment aby zarobić? Na smokeshopie wielu zakończyło przygodę na -50% i więcej, ale byli i tacy co zrobili 2500%.
Ja mam taką swoja teorię, że niekoniecznie wskaźniki i inne czynniki są odpowiedzialne za wzrosty, ale o tym kiedy inndziej bo idę się wyluzować...
A no dlatego ta spółka jest taka dobra bo ma twardy elektorat który nie oddaje swoich akcji na niskich poziomach, po drugie ta spłka ma wskaźniki jak malo która na NC, po trzecie perspektywy rozwoju spółki sa ogromne i wiele wskazuje na to że władze spółki wykorzystują ten potencjał, a po czwarte to HUTA SZKŁA notowana na NC reszte niech każdy sobie wydedukuje, Ja nikogo nie naganiam tylko pisze co mysle o tej spółce a decyzje inwestycyjne każdy podejmuje na własna odpowiedzialnośc
Rowniez podpisuje sie pod tym ze makora bedzie rosla po prostu spolka mo dobre fundy i dobre jasne perspektywy rozwoju, a poza tym o czym pisalem juz wczesniej zobaczcie jak MAKORA poradzila sobie w czasie kryzysu. Nie jest to balonik wiec jedniodniowym milionerom dziekujemy. Wzrosty beda w perspektywie czasu.
OIP teraz wiesz już dlaczego spółka bedzie rosła!!!, tyle że niektórzy maja wyobraźnie i widzą to jakie spółka ma perspektywy a te z kolei przekładają sie na wyniki predzej czy później
No i dzięki :), mam mały pakiecik, ale wszedłem czysto spekulacyjnie. Zapytałem o powody bo za mało jest czasem na forum argumentów za i przeciw, a dużo nagonki. Nie wiadomo czy ktoś faktycznie jest napalony czy wyolbrzymia perspektywy by pozbyć się akcji.
Pozdrawiam