• ipo Autor: ~kk [79.162.115.*]
    nie wygląda to dobrze - opór na 6 zł poleciał szybko w poniedziałek test 5 zeta myśle poleci jeszcze szybciej, najgorzej wygląda wykres tygodniowy na świecach - nie pozostawia złudzeń. bzdury tu piszą że w pszyszłym tygodniu 8 zeta albo lecimy na 1 zeta.
    - cwaniaki ustawią się na 4 zeta 3.5 i 3 zeta ze zleceniami kupna.
    - myślę że 3.5 to bedzie bardzo dobry zakup pozdrowienia ......
  • Re: ipo Autor: ~dobieracz!!!! [78.8.156.*]
    nie wiem czy to ten sam kk , ale jeśli ten co był tu wcześniej to dziękujemy ci stary za wróźby , poprzednio jak szło do góry to wyskoczyłeś po 5 % wzrostu więc sprawa jasna
  • Re: ipo Autor: ~tomi [93.105.65.*]
    Może trącić 5 i szybki powrót na 6 ,który będzie bazą do ataku na wyższe poziomy .
  • Re: ipo Autor: ~kk [87.116.206.*]
    dobieracz - to ten sam kk - bywałem na poziomach 1 zeta 1.8 i 3 itd przedostatnio sprzedawałem po 6 zeta bałem spadków a kurs odbił się od 5 zeta i między świętami w dogrywce odkupiłem po 6 zeta i po świętach sprzedałem po 7.15 ( tj. koło 20% zysku -pośpieszyłem się bo w ciągu godziny kurs podskoczył pod 9 jak pamiętamy).....

- jedyny ratunek to duże zlecenia kupna na 5 zeta,
    - jestem przekonany że bedą jeszcze wzrosty ale przed nami dwie sesje spadków, leszcze się wysypią a ja na nich poczekam tam niżej
    spoko nie miałem zamiaru w żaden sposób Cię atakować-) pamiętam kk że pisał ale jakoś utkwił mi w głowie wpis o tym że za szybko wyskoczyłeś i może stąd mój porzedni wpis. ale jak jest tak jak opisałeś to nie wyszedłeś na tym interesie najgorzej. jak spadnie to dokupię a jak nie będzie rosło to poczekam aż pójdzie. ja kupowałem najwyżej po 2,03 ale załapałem się akurat na zjazd i kiszonkę , później dokupiłem poniżej zeta i tak mi już zostało. pewnie że można było ogolić powyżej 8 zł ale po co? jestem pazerny i trzymam-) najwyżej utopię wszystko co mam na ipo -) pozdro.
  • Re: ipo Autor: ~re [178.252.18.*]
    mam wrażenie że panowie nie obserwują całego arkusza i nie wiecie co tak naprawdę jest grane
    a Ty wiesz co będzie grane?
    wiem ,i cały czas o tym trąbie przecież jak bym chciał się obkupić w niby tanie akcje za 5,xx dawno bym to zrobił ,ale wiem że drożej już ich nie sprzedam ,jak dla mnie gra się skończyła ,ostatnie moje transakcje to-K 5,15 S6,01 K1,24 S7,87 7,66 7,40 7,12
    aha jedna była chybiona z 4 maja k 6,8 s 6,60
    i szykuje się kolejna chybiona decyzja. to fajnie że tak martwisz się o kasę biednych inwestorów i przestrzegasz przed wtopą
  • Re: ipo Autor: ~vi [213.5.11.*]
    co popelnic zjazd odjazd podjazd
    wejde znowu jak sie skorekci
  • Re: ipo Autor: ~kk [31.60.143.*]
    ustawienie cwaniaków na 4 , 3.5, 3 sprawdziło się dziś przy pierwszej cyferce .........ciągle jednak sytuacja niepewna - może to być koniec korekty.
    Również może się okazać ze strategia cwaniaków na 3.5 może się sprawdzić jutro - ale wydaje się to mało możliwe gdyż popyt okazał się silny na niższych poziomach........
    myślę o stabilizacji na poziomie 4.9 , 4.8 ,,,,,,,,,,,,,,,,zobaczymy jeszcze za wcześnie aby wchodzić -------chyba :)
  • Re: ipo Autor: ~kk [31.60.143.*]
    giełda ma swój urok - że pewne jest tylko to że nic nie jest pewne :)
    jedyna stala to zmiennosc:)
[x]
ELQ 2,16% 3,78 2025-09-26 16:47:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.