to jest spolka typowo technologiczna ze specjalizacja w waskiej dziedzinie.mimo ze jej matka jest surowcowy kghm.plynnosc zaprowadzxila ja na dno piekiel/3 zl/ ale jesli zadziala w druga strone-to granicy nikt nie zna-korzystajcie poki nerwowi oddaja-tak juz jest slabi musza odpasc/pozdro
miales racje re -pawelek bala z capital p.nie sypie.wg wywisdu z nim -na razie nie ma planu sprzedazy pakietu/10.25 pr./.chwali bipromet ze ostro rosnie sprzedaz i przyrasta mu wartosc akcjii.jak wytrzyma to b.duzo zarobi,kghhm tez wykuczam.pozostaje wiec tylko free-float.po odsiewie slabych i strachliwych-tylko rura/pozdro
bylby niepowazny gdyby sypal. Teraz jego 10% bedzie warte 2 razy tyle co inwestycje KGHM. Trzymamy a Opitmus przy Bipromecie to pikus. Czekamy na wystepy i zlecenia z KGHM. Te 100 mil zlecen to tylko gra wstepna. Ja sprzedam przy kursie ok 50 pln
przy twojej cenie 50 zl-podejrzewam ze kghm zrezygnuje z wydobycia i bedzie zylo z inwestycji kapitalowych a baj majac jeszcze transze akcjii po 10 gr.przegoni solorza z kulczykiem razem wzietych.a na serio czekamy do wynikow.wg mnie duzych cudow za 1 kw.nie bedzie.ale 3 i 4 kw.pokaze ze spolka znajdzie sie w innym wymiarze/pozdro
progeresja zysku i przychodow bedzie kilkusetprocentowa. Wtedy cena 50 pln nie bedzie cena nieadekwatna. Juz teraz gdyby chcieli wyplacic dywidwnde za gotowke ktora posiadaja (tj ok 1 pln za akcje) to cena akcji wynioslaby ok 15 pln. A ja czekam na hit z KGHM.