przede wszystkim dlaczego.wskaznikowo spolka tania .w dobrej branzy z ustalona markaa pikue gwaltownie bez ofert kupna.moze spece od spolki by sie wypowiedzieli bo mzyki jak zwykle cicho siedza.przeciez raport byl dobry.wg mnie jest jakis trup w szafie
Moim zdaniem jest to następstwem zmiany akconariatu.
Dwa skoki kursu PAGEDU w ostatnich dwóch dni są b.ciekawe!!!
W nadchodzącym tygodni należy uwaznie obserwować zachowanie kursu,komunikaty,itp.
Również 15.05.2011 będą publikowane wyniki 1Q 2011.
Moze być b.ciekawie-nie należy przegapić ewentualnej okazji!!
Siemka ściemka Panowie Inwestorzy..!!!... a jednak maj, to miesiąc cudów. A na walorkach Pagedu też odnotowano chwile cudownych uniesień. Jakiś silny, tzw.nowy akcjonariusz z pokaźnym, tzn. zasobnym portfelem, podbił cenę za walorek Pagedu...aż na 13,95 złocisza zakupując 1 walorek, słownie: jeden walorek, naszego cudownego Pagedu. Jestem mocno wzruszony tym przejawem zainteresowania nowego inwestora walorkami Pagedu. Być może jakiś szejk arabski wkroczył ze swymi petrodolarami do gry o liczbę głosów na WZA w spółce Paged. Na mój gust, to mamy tu do czynienia z jawną ściemą w stylu "zabili go i uciekł", ...tylko kto jest tym rozgrywającym z pokaźnym portfelem? ...możemy poprosić naszego rodzimego "lisa" tropiącego porucznika Borewicza,.. albo kogoś z doswiadczeniem z zachodu, np. porucznika Colombo, by ogarął nasz temat: WHO is WHO ?
Pozdro ...i tyle w temacie.
sknerus twoje wywody na temat PAGEDU są tak" denne" i nie wnoszące żadnej tresci.
Na podstawie twoich wypocin pomyslałem sobie jaki z ciebie jest duren ,nawiedzony,głupi itp.
Czeka ciebie w niedługim czasie wizyta u psychiatry bo poprostu masz pierdolca, a oznaka ipewnikiem tej choroby jest to,że ty nie jesteś jej świadomy.!!!
Kolego "obiektywny"...powiedz, czemu jesteś obiektywny? ...a może moja subiektywna wypowiedź skłoniła ciebie do obiektywnej wypowiedzi. Tja... . Zatem wypowiedz się kolego "obiektywny" w sposób obiektywny na temat zakupu 1 akcji Pagedu w kwocie 13,95zł z poziomu wyceny przedostatniej trx na tychże akcjach w cenie 13,80zł/akcję.
sknerus analizując twoje wypowiedzi na forum jest duże prawdopodobieństwo,że masz już zaburzenia psycopatyczno-maniakalne i jesteś w zawansowanej chorobie sizofreni.
masz szanse się podleczyć.
Ja przyjmuje w gabinecie w Łomży/mam strone internetową/
Można również podjac konsultacje w Białymstoku.
SKORZYSTAJ!!!!!