obserwuje tani paged-ale trend jest jeden.ale dzisiejszy dzien -to panika i szukanie kupna.moze stad-ze dzisiaj forte dostalo duzy kredyt byc moze pod kupno paged-meble.i grupa zostaje ze sklejka-ktora kupili na kredyt.bo raport byl raczej dobry.pozdro
Zagadką jest powód wczorajszego nagłego spadku kursu na koncówce sesji/brak kupujących/ ?
Dzisiaj wszystko powróciło do normy-duży wzrost kursu pod poziom 14.00zł przy stosunkowo dużych obrotach.
Za tydzień wyniki 1Q 2011r.-dokładnie 15.05.2011???
Po piatkowym wzroście obrotów i duzym wzrostem kursu,po okresie konsolidacji nastąpi trend wzrostowy.
Przyczynę nalezy upatrywać w dobrych wynikach za 1Q 2011!!!
jednak sprawdziło się wsparcie na pozimie 14.00!!!
sknerus proszę nie prorkuj wartości kursu PAGEDU oraz nie dyskutuj nie wnoszac nic merytorycznego!!
Jeżeli wartosć kursu PAGEDU będzie wzrastać,a jest to możliwe to popadniesz w depresję.Pamiętaj twoje wpisy na forum nie wpłyna na notowania PAGEDU!!!!
Nie potrzebnie doprowadzasz do sytuacji ,ze stajesz się oględnie mówiąc pośmiewiskiem na forum,gdzie twojaopinia jest żródłem kpin z ciebie!!!!!
sknerus chyba jest w szpitalu/przynajmniej na forum niema dyrdymałów/!!!!!
Kurs akcji PAGEDU jest w trendzie wzrostowym po b.dobrych wynikach za 1Q 2011 oraz prognozach i informacjach/skupuje Milenium/!
Siemka "makler"... tja, ... widzę, że jesteś na bieżąco z filmem "Lot nad kukułczym gniazdem". Za kogo byś się wcielił z tego filmu? ...za indianina?
Pozdro.
sknerus jesteś moim krajanem,ja wiem jak się pracę straci to zaczynaja się duże problemy,teraz masz poważne problemy zdrowotne/depresja jest b.powazna chorobą/ wycisz się i stosuj do zaleceń psychiatry,daj sobie przynajmniej na jakiś czas z pisaniem na forum nie merytorycznych postów.
Dużo ludzi na forum robi z ciebie ubaw!!To też nie świadczy najiepiej o twojej klasie i "kinder sztubie"
PAGED kupil sklejkę srając z wysilku wyemitowal obligacje ledwo je upychajac za ile.... nie pamietam bedzie jakies klikadziesiat baniek? Teraz szminkuje nieruchomosc żeby ja lepiej sprzedac bo...jak ja uszminkuje sprzeda napewno lepiej...i jakos wyjdzie na swoje.ale.....najlepsze dopiero przed nim bo kiedy opchnie malym glupolom akcje sklejki ktora takim wysilkiem kupil to sie dopiero oblowi a przy czy wyniki obu firm beda w jednym raporcie skonsolidowanym???Jesli tak to hossa dla akcjonariuszy pewnnna tylko tego menegera glownego wypierd... bym za uszy na zbity pysk ztym ze ja nic nie mogę ale niebawem bede byc moze wiekszy taka zywie nadzieje.No to hajda paged w gore ,kupujta ludzie meble mieszkania bo duzo taniej nie bedzie.
"Na rynku pojawiały się spekulacje, że Paged prze do sprzedaży poprzez giełdę części udziałów w sklejkowym biznesie, by zmniejszyć zadłużenie i uniknąć naruszenia warunków zapisanych w umowie z Union Investment TFI, które objęło obligacje Pagedu warte 90 mln złotych. Umowa ma zobowiązywać spółkę do utrzymywania na pewnym poziomie wskaźnika zadłużenia netto do EBITDA (zysku operacyjneg..."
"Po piatkowym wzroście obrotów i duzym wzrostem kursu,po okresie konsolidacji nastąpi trend wzrostowy.
Przyczynę nalezy upatrywać w dobrych wynikach za 1Q 2011!!!
jednak sprawdziło się wsparcie na pozimie 14.00!!! "
makler za takie komentarze to ja bym szczerze mowiac nawet na sprzatacza cie nie wzial.gute nacht
bo jeszcze nie mam paged, ale obserwuje i rzeczywiście z wykresu (ostatnich 2 lat) wynika że wsparcie jeste przy 9 zl, choć przyznaje że juz teraz wskaźniki C/WK i C/Z sa atrakcyjne, ale patrząc jak dzień po dniu ktoś dołuje spólkę poczekam do 9 zl
"Makler" niech będzie spokojna twoja rozczochrana!!! Ale jest faktem, że jestem miło zaskoczony dzisiejszym zamknięciem na walorkach spólki. Z tzw.dobrego źródła wiem, że w spółce mają bardzo duże zamówienie z USA...z samego Białego Domu !!! Jeżeli prezio Obama i jego kolesie nie dogadają się z Kongresem w sprawie deficytu, to cała ta ferajna rządowa pójdzie spać pod chmurkę...na łóżeczka z Pagedu w ramach realizacji offset`u na zwalczanie światowego ubóstwa.
Pozdro.