dzis juz kworum nie bylo wymagalne wiec wszystko poszlo tak jak chcial glowny udzialowiec,czyli zgodnie z planem-))jesli chodzi o rodzaj kateringu to pojecia nie mam,ponoc niezle lody robia-) czy tez daja na walnycj jago-)))
dzieki stary za info, zastanawialem sie czy wogole sie to odbylo, czy znowu jakies trudnosci mieli. Ostatnio tylko to maja, glowny udzialowiec sprzedaje udzialy, spolka sprzedaje majatek za pol ceny, jedeny pozytyw tutaj to Bibrowski ktory ma "pomysl". Jezeli dadza mu realizowac "pomysl" to moze cos jeszcze z tego bedzie, w przeciwnym razie, jezeli nie wejdzie w to hortex czy inny duzy inwestor to raczej w czarnych kolorach to widze.
powiadasz ze glowny udzialowiec sprzedaje ,a moze bibrowskiemu cene usrednil??
warto nieraz pomyslec a nie tylko zyc przeszloscia ,antypatia do ludzi i teoriami spiskowymi-)))
szczytem glupoty jest dla mnie wierzyc w to ze niebrzydowski wywalil po 50 groszy swoj pakiet w obce rece-))))))))))))))
i prosze jest info o pakiecie i sie idealnie daty zgadzaja z ta kiedy bibrowski przekroczyl 10% -)poprzednie pewnie tez do niego poszly zwlaszcza ta banka ale czy to was interesuje ???
pisze juz od jekiegos czasu ze papier byl specjalnie uwalony i zbierany po taniosci -)))
powoli sie wszystko wyjasnia brakuje mi tylko jeszcze szybkiego skoku na 1 zela zeby ulice odciac od tanich akcji-))