• @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~Ghostdog [31.60.15.*]
    Sprawa wyglada tak jak juz mowilem osob ktore do mnie bez powodu pily troche bylo wiec zrobilem ranking.

Mianowicie jezeli chodzi o merytoryke i inteligencje niestety jestes na ostatnim miejscu w rankingu (shame). Ale pisze teraz naprawde sczerze w rankingu sympatii masz u mnie 1 miejsce na serio tamci mnie denerwowali a Ciebie polubilem chlopaku na serio pierwsze i jedyne miejsce w rankingu sympatii do atakujacych mnie bolkow.

RE MISS PUBLICZNOSCI HURA HURA HURA
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~dobieracz!!!! [95.40.227.*]
    wg. mnie pozycja nr II należy się jak nic dr Wiktorowi Wektorowi , też był fajny herbatnik , ostatnie miejsce niestety niejaki God , bo on jakiś smutny taki był
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~Ghostdog [31.60.15.*]
    Przychylam sie do opini ale dodlabym jescze slawny doktor herbatnik z czekolada(czytaj kupa) jest u mnie na pierwszy miesjcu wsrod najbardziej denerwujacych ale trzeba tez przyzanac ze byl z nich wszystkich najsilniejszy, najtwardszy, i nawet troszke sie przygotowa mozna by powiedziec ze godny przeciwnik eeeeee nie to kolejny cienki bolo byl tylko sie staral.

Pozdrawiam u nas na ipo srednio troszke nie?
    Nic nowego nie napisze bo wczorajsza AT aktualna specjalnie pisalem tylko o ryzyku bo polowa oszolomow oczywiscie z analizy widzi tylko sczyty wzrosty etc. a potem pretensje ze byli przepazerni i stracili to i owo.
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~re [178.252.18.*]
    to co w końcu z tą kapitalizacją zysków, wytłumaczysz mi czy nie?
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~lucky [160.83.30.*]
    re ty naprawde sie nudzisz?
    Mam do Ciebie pytanie, dlaczego piszesz na tej spółce? Co z tego masz?
    2 grosze za posta mu placa takze zeby cos zarobic chlopaczyna pewnie pisze na wszytskich dpolkach bo na chleb by nie starczylo.
    Szefa zapytaj on Ci powie.
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~re [178.252.18.*]
    nic z tego nie mam, moje akcje poszły w przedziale 7-8pln ,a kiedy kupione ? możecie sprawdzić jakieś 10 stron do tyłu.pisałem jedynie że analizy pewnego gościa są o dupe rozbić i najczęściej pisane po faktach , a co do ipo-pda ,tu wzrosty się już skończyły nie sprzedaliście wasza strata
  • Re: @re - MISS PUBLICZNOSCI Autor: ~lucky [160.83.30.*]
    Chłopie to jak sprzedałes to co tu jeszcze robisz?
    Naganiasz na spadki zeby znowu odkupić?
    Zapomnij!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.15.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.252.18.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ELQ 2,48% 2,48 2026-03-06 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać