Chyba pracujesz od poniedzialku jako pisarz postow i nie czytales co bylo w zeszlym tyg.
Radzilem Tobie abys uzupelnil swoja wiedze co bys sie nie kompromitowal.
A tak to Ty juz wiesz co......
jestem na ipo jakies 10 stron do tyłu (tzn byłem do wczoraj)i zauważyłem pewną prawidłowość w twoich wypocinach ,wnioskować można po nich że ty kolego nie masz pojęcia o żadne analizie technicznej w odróżnieniu oczywiście od mojej osoby która co nieco na ten temat już wie
Juz tobie pisalem wyciagnij ten stary watek. Jakos nie widzialem ani jednej Twojej analizy mistrzu.
Moje analiz na tej spolce 100% skutecznosci.
Wszyscy o tym wiedza oprocz Ciebie.
I znowu sie skompromitowales kolego.
Wrzuc jakas analize to zobaczymy jaka masz skutecznosc.
Wyciskanie leszcyny trwa sciskaja papier ostro wiec konczy sie korkta i powinno byc wybicie. Ale nie kupowalbym (chyba ze juz masz tu akcje to w wypadku spadku usrednisz i tak wyjdziesz na swoje) dopki nie bedzie sygnalow ze zaczal sie spowrotem trend wzrostowy. wiec wychodzi na to:
Dokupic mozna z wejsciem raczej bym poczekal chyba ze lubisz ryzykowac.
jak dorośniesz i nabierzesz doświadczenia przekonasz się że szum na spółce robi się wtedy jak się papier sprzedaje można było to wyczytać z moich postów ,jak ipo było w pobliżu szczytu 2,44
Badz jutro od rana bo powiedzialem kumplom ze mam swojego blazna nadwornego jutro wszyscy analitycy jakich znam wpadaj do mnie i bedziem sie z ciebie smiac.