• jak zarząd nie zawarł umów na objęcie 50 mln akcji serii G z lock up' Autor: ~Ciekawy [89.191.155.*]
    to jesteśmy w D....ie

Pozdrawiam.

Who knows.
  • Re: jak zarząd nie zawarł umów na objęcie 50 mln akcji serii G z lock up Autor: ~pewny [87.206.109.*]
    wiesz przecież ze tu nie chodzi o te 100 mln akcji

Chodzi o cos wiekszego. ten kto to kupuje nie ma zamiaru sprzedawać na rynku spoko

I Ty wiesz i ja wiem o tym

Zobaczymy jaka cena zakupu będzie tych akcji- min moze 5 gr być ale obstawiam wiecej

Tak około 10 gr
  • Re: jak zarząd nie zawarł umów na objęcie 50 mln akcji serii G z lock up Autor: ~zimmerr [193.239.36.*]
    Pierwsze 2x50 mln ma być objęte po 0,05 zł i tu nie ma innej opcji bo tak mówi uchwała NWZA. Zarząd ma 2 tygodnie żeby przekazać informację o zakończeniu tej emisji:

Cytat z załącznika do regulaminu ASO:

"2. W przypadku zakończenia subskrypcji lub sprzedaży, związanej z wprowadzeniem instrumentów finansowych emitenta do obrotu w alternatywnym systemie i przydziałem instrumentów finansowych, raport bieżący przekazuje się w terminie do dwóch tygodni od dnia zakończenia subskrypcji lub sprzedaży związanej z wprowadzeniem instrumentów finansowych emitenta do obrotu w alternatywnym systemie."

Tak więc można mieć nadzieję, że dzisiejsze wypruwanie nie jest pod złe info, ale zwyczajnie jeżyk i pajacyk wychodzą z inwestycji, choć nie wiem czy wybrali dobry moment.

Jak emisja zostanie objęta to wartość księgowa spółki w Q2 powinna wzrosnąć do prawie 6 mln złotych i to głównie gotówki w kasie. Jeśli przyjąć, że wycena rynkowa będzie 2-3 razy większa niż księgowa akcje powinny kosztować 0,21-0,32 zł.

A jak nie to mamy trupa w szafie.
  • Re: jak zarząd nie zawarł umów na objęcie 50 mln akcji serii G z lock up Autor: ~pewny [87.206.109.*]
    jeżyki i pajacyki nie wychodza tylko kupują obecnie- a zagrywka z poniedziałku była książkowa- sam im pomogłem;-))))

Nie ma trupa tutaj i od dawna o tym wiadomo - i lepiej niech rośnie powoli a nie szybko z korektami - na zdrowie wyjdzie każdemu

ten tydzień będzie szedł na wyciskanie od wszystkich akcji

Następny będzie charakteryzował się spokojnym wzrostem- tak od połowy tygodnia

Wybicie z kanału spadkowego nastąpi na koniec maja i pózniej to już będzie jazda pod informację kto wpakuje 80 baniek w spółkę

Pozdrawiam
    należy dodać do tego jedno zdanie

Ten kto obejmie serię F i G będzie miał poyżej 60% udziałów w spółce;-)))

W momencie kiedy zostaną objęte 1,7 mld to juz będzie inna bajka i ff sie zmniejszy;-)
[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.