• Sytuacja NOVIANA na ujawnieniu sie Autor: ~zimmerr [193.239.36.*]
    Sytuacja NOVIANA na ujawnieniu się jeżyka i pajacyka. Jezyk i pajacyk obkupieni na górce po 0,2 zł postanowili wyjść z inwestycji. Pytanie na jaką stratę mogą sobie pozwolić ? Sprzedali już połowę z milionowego pakietu na poziomie 0,15 zł, który dla mnie jest wsparciem. Jak nikt nie weźmie pozostałej części to następne wsparcie na poziomie 0,1.
  • Re: Sytuacja NOVIANA na ujawnieniu sie Autor: ~pewny [87.206.109.*]
    jezeli mysliśz ze ktoś kto kupuje taka społke za 200 koła po 20 gr teraz ją sprzedaje po 15 to powodzenia życzę

Kurwa czy wszyscy sa leszczami;-)))) takie zakupy sa przemyslane i nie nastawione na 1 dzień aby sprzedać
    Jak dla mnie możesz pisać żeby spadało nie mam nic przeciwko - tylko kurwa nie takie głupoty - bo tego nie toleruję

Niech wszyscy sypia ola boga spada nic z tego ne będzie;-) tak pisz a nie jakieś dyrdymały o tym ze ktoś pakuje kupe siana w społke i sprzedaje ze strata

A na koniec tej pisaniny - kto kupił 100mln zgodnie z uchwałą walnego do końca kwietnia .;-))) Za kilka dni będzie piał z zachwytu;-)))

Nad tym się zastanów a nie nad jeżykiem człowieku- zobacz ile ktoś będzie miał udziałów w spółce i pamiętaj że jeszcze nie koniec zakupów;-))))
  • Re: Sytuacja NOVIANA na ujawnieniu sie Autor: ~zimmerr [193.239.36.*]
    Właśnie tej uchwały szukam od 30 minut. Bo starej strony spółki już nie ma, a to by był spory zastrzyk do wartości księgowej. Oczywiście pewny nie ma racji, bo ten co kupił 2x500 000 w mojej ocenie właśnie sprzedaje, pytanie czy znajdzie popyt i obronę dla 0,15 zł. To właśnie odróżnia leszcza od przeciętnego, że ten ostatni potrafi sprzedać ze stratą. Jeśli jednak poziom 0,15 uda się obronić to technicznie będziemy mieć ładny dołek dla średnioterminowego trendu wzrostowego. Nie wiem jednak czy są szanse, żeby obronić 0,15. Wiele zależy od sypacza, jak będzie miał cierpliwość to powoli sprzeda za 0,15 a jak nie to co niektórzy z radością powitają 0,1 zł
    znaczy się że przechtrzyłeś typa który kupił po 20 gr bo tam pusciłeś swoje 200 k akcji jak pamiętam;-))))

Oj zimeerr jak ty się mylisz;-) ale krzycz mocniej bo po 15 kupiłem i po 14 kupie z chęcią

A jak ty nie możesz uchwał odnaleść no no człowieku;-))) szacun

Niestety nie dałem rady sprzedać całego pakietu po 0,21 więc resztę faktycznie pchnąłem po 0,2.
    Domyślam się, że towarzysz pewny podrzuci nam linka do uchwał, bo jeśli prawdą jest to co pisze, to za parę dni pójdzie info o 5 mln złotych dla spółki, co powinno znacząco zbliżyć wartość księgową do rynkowej.

Dodatkowo 0,15-0,16 można traktować jako poziom wsparcia i jeśli nie zostanie skutecznie przełamany, to ostatnie szczyty są w zasięgu może do połowy/końca maja. Dodatkowo po drodze jest też raport za Q1, tam też powinna się znaleźć emisja z pp.

Teoretycznie kupowanie teraz przy wsparciu nie jest błędem, ale jak wsparcie padnie to nie będzie komu sprzedawać, oto i dylemat.... bo jak już mówiłem NOVIANA łatwiej kupić niż sprzedać
    poszukaj w uchwałach z listopada i stycznia tam masz

Jak można kupić spółke ktorej uchwał się nie zna- szok i jecze się pisze jak pewny ma rację;-))))
    Pewny, pewny, pewny wiesz przecież, że uchwała nie oznacza, że akcje zostaną objęte, dlatego właśnie kurs spółki nie wynosi 100 zł tylko 0,15 zł. A uchwały z listopada jak nie widziałem tak nie widzę... pewnie pewny trzyma ostatni egzemplarz u siebie na dysku :)
    zerknij na 4 stycznia jak w listopadzie nie widziesz lub 6 grudnia

kwestionujesz uchwały mówisz;-)))
    mozna i tak;-)
    zastanawiam się czy jest jakiś element w działalności spolki publicznej który nie podlega kwestionowaniu przez tweoja osobę;-)

uchwała walnego to zielone światło dla Zarzadu aby czynił co walne postanowiło;-)
    Ale tak głupi nie jestes aby tego nie wiedzieć

Jezeli to nic nie znaczy - to i 80 mln nie będzie w spółce
    no bo emisje uchwalone tylko na walnym uchwały są ale to ic nie znaczy

To ja się pytam- to co coś znaczy;-)))))

Strategiczne działania Zarzadu musi zgodnie z planem przyjąć walne lub rada nadzorcza w zalezności jak w statucie jest to opisane;-)))
    No ale jeżeli uchwały walnego nic nie znaczą - no cóz szacun wielki;-)))))
    A to że do końca czerwca poprzes emisję 1,7 mld akcji do kasy spółki ma wpłynąć 80 mln pln przy założeniu że nowe akcje bedą obejmowane po nominale wiesz? czy może też nie pamiętasz;-))))))

też sa uchwały - i obejmuje te akcjie kapitał zewnetrzny dla jasności;-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.101.73.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.