nic sie nie dzieje w tym problem, za maly obort, ludzie nie interesuja sie zbytnio ta spolka, a szkoda . Dopoki obrot sie nie poprawi i kurs, bedziemy tkwic w miejscu.
Ale to jest moja uwaga, nie koniecznie musi ktos ja podzielac ,. jest to moj punkt widzenia tej sytuacji na tej spolce
Bez wiekszego ruchu, popartego obortami ciezko bedzie. Sam jak kupowalem od 1,9 do 2,08 to bez wsparcia szerszego grona ludzi, trudno. 5%-10% oborotów jakie sa np na veno tutaj by zrobily spora roznice.
ktoś tym jednak kieruje zlecenia na S i w tej samej ilości na K tylko 10 groszy niżej, w międzyczasie wyłapuje w niewielkich ilościach, tylko czy ten sam koleś czy ktoś mu to podbiera
Mozna powiedziec , z duzej chmury maly deszcz,
dobre wyniki nie musza oznaczac duzych wzrostow, jesli spolka jest nie "modna" to nic jej nie pomoze , zbyt maly wolumen i tyle. Ciekaw jestem czy jutro na tej spolce bedzie przynajmniej 5000 tys wolumenu . oj
przy czym to sa moje osobiste przemyślenia nt tej spolki , chcialbym sie mylić .
no i nudy znowu, spolki, ktore sa popularne , modne, pomimo nawet gorszych wynikow lepiej sie zachowuja , a tutaj brak slow . Nie chodzi mi zaraz o jakas ostra jazde do gory.
Poziomow 3 zl to dlugo chyba tutaj nie zobaczymy, bo chetnych ludzi na zakupy brak .
Przy czym zazanczam ze sa to moje odczucia i przemyslenia,.
Witam to ze spolka dobre wyniki ma wiemy:)
ale zbyt malo osobu chyba o tym wie. 6-7 osobu na tym watku to za malo. Ludzie wola kupowac groszowe spolki np v.... a potem narzekaja. Ale to juz wybor Tych ludzi.
tak sie zastanawiam czy pojawi sie tu kiedys wiekszy ruch w gore i wieksze obroty. Dziwie sie czasami jak ludzie ida w groszowe a potem narzekaja, a tutaj spolka super ale malo popularna.