• JAGO -wszystkto co najgorsze juz za nami i w cenach Autor: ~wev [62.141.209.*]
    tylko irka mi zal-((moze nie wytrzymac cisnienia-)))

swoja droga coz za cisza dzis ???? pare % do gory i zero odzewu-)))
  • Re: JAGO -wszystkto co najgorsze juz za nami i w cenach Autor: ~filip [46.113.102.*]
    Idę z Tobą o zakład o co tylko chcesz, że poleci jeszcze w okolice 40-50 gr.
    Wiem wiem, to dla Ciebie teraz śmieszne i pewnie będzie się tutaj uzewnętrzniał po moim wpisie. Sami się przekonacie, to stary scenariusz na tym walorze, przekonasz się wev.
    Jeszcze zdecydowanie nie pora na świętowanie, jeżeli w ogóle będzie na to pora.
    Lada moment Ci co zażyczyli sobie podbitki sypną i dalej będzie głośno na forum, lamenty itp.
    Powtórzę jeszcze raz, wiem, że w tej chwili wielu szyderców mnie wyśmieje, ale się sami przekonacie. Wystarczy jedynie rzucić okiem na wykres i jego historię.
    pozdrawiam pa
  • Re: JAGO -wszystkto co najgorsze juz za nami i w cenach Autor: ~wev [62.141.209.*]
    filip takie wpisy to zwykle wrozenie z fusow-))) podaj uzasadnienie ,jakies przyczyny 40 groszy!!!!cokolwiek co spowoduje spadek na te 40 groszy!!!!

daleki jestem od szyderstwa czekam na jakas minimalna merytoryke

[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.