Nie wiem czy znaleźliście w dokumencie inforacyjnym:
Wybrane dane finansowe za okres od dnia 01.10.2010 do dnia 31.12.2010 roku tj. za IV kwartał 2010 roku
Str 108, pkt 5.3.
jeszcze raz link: www.easycall.pl/download/easyCALL_DI.pdf
Jak widzicie jakieś minusy to chętnie poczytam, bo z tego co ja widze:
2010/2009
1. Przychody netto wzrosły o 31,7%
2. Zysk netto wzrółsł o 69,49%
3. Środki pieniężne i inne aktywa pieniężne wzrosły o 179,88%
4. Kapitał własny wzrósł o 223,27 %
5. Zobowiązania krótkoterminowe SPADŁY o 47,12 %
Nie wiem czy siedzicie na portalach społecznościowych zamiast szukać info, czy poprostu już to wiecie i uzbrajacie się powoli, bo ta spółka naprawde zasługuje na troche uwagi.
- Przez trzy lata ciągły wzrost i nic nie zapowiada, aby przy takim potencjale rynku ten trend się zmienił.
- Wejście na NC i przejęcie eurotelekom to tylko początek wielkiej strategii ECL zalania usługą i produktami coraz to większej części rosnącego rynku.
Komentujcie, że naganiam, ale dawajcie kontrargumenty.
Pozdrawiam :]
P.S.: Płotki uwierzą w to jak zobaczą wzrost kursu przy "oficjalnym" raporcie, ale już będzie za późno na milionowe :P zyski.
Dzisiaj uważajcie bo będzie dobra cena, może się nie powtórzyć hehe, jak nie doleci do 12 po pierszym "oficjalnym" raporcie przy tak niskim ff to utne sobie ucho :]
czy ktokolwiek kto sprzedaje teraz bierze pod uwagę dane z raportu za 2010 r. który zostanie oficjalnie opublikowany 16 czerwca? bo wygląda na to, że sie wszyscy osrali po 1dnym słabym kwartale, gdzie nowy dyrektor od działu handlu jeszcze nie pokazał na co go stać.
Umowa lock-up na akcje Spółki easyCALL.pl S.A.
Zarząd Spółki easyCALL.pl S.A. z siedzibą w Warszawie informuje o powziętej w dniu 11. kwietnia 2011r. informacji o czasowym wyłączeniu zbywalności 40.000 akcji Spółki easyCALL.pl S.A. do dnia 11.06.2011r.
Umowę o czasowym wyłączeniu zbywalności akcji (umowa lock-up) zawarło dwóch akcjonariuszy Emitenta.
Podstawa Prawna:
§ 3 ust. 2 pkt. 2 załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.
Osoby reprezentujące spółkę:
* Michał Jakubowski - Prezes Zarządu
Jeżeli będą chcieli upłynnić akcje to muszą zrobić POMPKĘ, bo inaczej chętnych to nie znajdą :))
Nie musimy robić pompki i nie musimy po tych cenach upychać. Być może wierzymy w fundamentalną wartość spółki i dynamiczny rozwój co będzie się w przyszłości przekładało na wzrost ceny akcji