• A jak Autor: ~Jago [46.134.31.*]
    Logistyka z NC, Dystrybucja i Mrozonki pójda pod młotek , a samo Jago zostanie z kasa ze sprzedazy i stanie sie wehikułem inwestycyjnym jak Berkshire Hathaway Buffeta?
    Co jest grane?
  • Re: A jak Autor: ~Irek [109.196.145.*]
    z jaką kasą ..........?????????? a zobowiązania ........????
    wystarczy 1 wierzyciel - ---- zgłosi wniosek o upadłość.........ta kasa pójdzie na długi.......
    zostanie wydmucha ------- i spekulanci !!!!!!!!!!!!!
  • Re: A jak Autor: ~asz [89.228.18.*]
    Kieruję tę wiadomość do tz "Irka".
    Pańskie wpisy na tym forum mają jednostronne działanie, a mianowcie działanie mające na celu obniżenie wartości spółki. Takie działania są przesłankami by powiadomić prokuraturę o Pańskim szkodliwości i zgodnie z Kodeksem Spółek Handlowych podlega Pan adekwatnej karze. Czytam od wielu miesięcy Pańskie wypowiedzi pisemne i nigdy nie słyszałem pozytywnych recenzji a wręcz przeciwnie. Jeżeli będzie Pan nadal stosował tego typu praktyki będę zmuszony wstąpić na drogę prawną.
  • Re: A jak Autor: ~taborz [77.112.51.*]
    buuahaaahaaa! Nie rozśmieszaj mnie!
    jak sięgniesz przez ekran --------- to pocałuj mnie !!!!!!!.........już wypinam.............
    smacznego............
    a teraz na poważnie ---------- to co należy zrobić z tym złodziejstwem ......co ze spółki wyprowadza kasę ..........????????..............może też prokurator.........?????
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 15:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.