moze...
dziwnie się zbiega termin startu NEXT TV z rebrandingiem Ery, deklaracje IR ze negocjacje z partnerami wygladaja lepiej niz planowali, no i samo T-Mobile bedzie musialo cos extra na starcie pokazac, cos realnego i cos czego nie ma konkurencja.Sama TV bedzie musiala byc czyms wiecej niz sloganem marketingowym, a w takim przypadku najlepiej te sprawy oddac fachowcom z branzy ;)
Słonce to akurat pozytyw, bo ludziska bez TV zyc nie potrafia a jak sloneczko popali satelity i zakloci transmisje naziemna to powiedz mi jaka spoleczka ma technologie TV via Internet? :D Wez tez pod uwage ze nie kazdy jest taki kumaty aby sobie z kompem i z netem poradzic.
Jezeli zas chodzi o T-mobile, zdaje sobie sprawe ze wiecej jest w tym fikcji i poboznych zyczen niz rzeczywistosci. Jednak wiem jak to bylo z dogadywaniem sie naszych sieci w sprawie Mobile TV i wiem ze T-mobile ma potencjal aby cos takiego wprowadzic. Na dodatek RK i DT łączą zle wspomnienia biznesowe w temacie Solo, to tez ważne, nic tak nie zbliza jak wspolny wrog ;)
Swoja droga jakby sie moje przypuszczenia trafne okazaly to tzw spekula bedzie miala duzo szczescia jak sie ponizej 100 otworzy
Autor: ~apostol [88.156.72.*], 2011-05-01 20:29
Gdyby mialo byc tak jak dg pisze , a moze sama plotka wzniesie nas na nieosiagalne mysla poziomy - do gwiazd
przestańcie marzyć i pierdolić głupoty.
gdyby było coś na rzeczy to już dawno ludzie związani z firmą skupowali by akcje.
nie mówię tu o zarządzie ale o zwykłych pracownikach których jest dziesiątki albo i setki.
zawsze są o krok przed rynkiem bo wiedzą więcej jak my,skoro nie rzucają się na akcje
swojej firmy to znaczy że gówno się na razie dzieje i kurs dalej będzie przez wiele miesięcy
na tym samym poziomie.a wy przez kolejne miesiące możecie tylko dalej marzyć!!!!!!!
Nigdy nie zarobicie prawdziwych pieniedzy - wyskoczyli z Astro na inne "okazje" i gdy juz sie przekonaja ze to byl bardzo zly ruch, beda chcieli wrocic z pomniejszonym kapitalem i beda zaklinac kurs Astro jak to ciagle ma miejsce.
A tu nie ma zmiluj sie teraz lub za 8-9-10-15-20-30-50-100zl