• Dla niedowiarków Autor: ~Jamman [62.21.26.*]
    www.easycall.pl/download/easyCALL_DI.pdf

Zanim zaczniecie wątpić to przeanalizujcie ten dokument i postarajcie sobie wyobrazić jaki będzie raport za 2010 i co będzie się działo na kursie przy tak niskim ff

btw sprawdźcie nową stronkę :

http://beta.easycall.pl/

Pozdrawiam
  • Re: Dla niedowiarków Autor: ~007 [188.33.29.*]
    myślałem że naganiasz -sprawdziłem i powiem krótko szacun
    faktycznie dobrze to wygląda a rozmowy z Kanadą mają tańsze jak skype 0,05 gr / min
    wiem bo korzystam ze skypa kilka lat - inne usługi są ciekawe i mają ponad 300000 klientów
    tzn że wciąż przybywa BRAWO
  • Re: Dla niedowiarków Autor: ~Jackin [174.34.141.*]
    towarzystwo wzajemnej adoracji!

~007 przesledź sobiecale forum. znajdziesz kilka 'rozsadnych' postow przez ktore powatpiewalem slusznosc inwestycji i dzieki bogu wyszedlem bez wiekszej straty.

nie daj sie zauroczyc pieknymi liczbami.

poza tym mysle ze na tym forum to chyba jakis jednak naganiacz siedzi bo wali posty z tej samej lokalizacji.

~$Mariusz$ [62.21.26.*]
    ~Jamman [62.21.26.*]

takie moje male podejrzenia bo gdzieniegdzie widac ze sobie sam na swoje posty odpowiaa w podobnym tonie.
  • Re: Dla niedowiarków Autor: ~Ignacy [62.21.26.*]
    O znowu zmieniłem nicka hehe, co za różnica i tak podaje przeważnie linki do info, nie wale takimi txtami jak: "dzisiaj 20zł walnie na bank", więc dlaczego nazywany jestem naganiaczem? Szukam poprostu info o spółce, jak masz jakieś pozytywne, czy też nie to syp na forum.

Pozdrawiam

$Mariusz$, Jamman, Ignacy,

a w przyszłości:

Jeremiasz, Zdzichu 13, fr4ncek i Julek :]
[x]
ECL -1,67% 17,70 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.