• Nie rozumiem Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Mam na myśli wyceny na NC. Gratuluje zarobionym na Alkalu, ale akcji więcej niż BDG, do tego przychody mniejsze i zyski, a wycena rynkowa jaka różna. Ale mam czas. Poczekam do wyników i ewentualnego przejęcia i powinniśmy pójść w górę. Chociaż denerwuje mnie taka sytuacja. Śmieci windowane pod niebiosa, a w miarę stabilne spółki z dobrymi perspektywami na dnie.
    Gratuluje również zarobionym na Smoke Shopie oraz tym co to odebrali po cenie 2x. I takich mamy fachowców na NC. Ktoś ładną wczoraj zrobił podbitkę na SS - widać, że troche towaru ma do upchnięcia.
    Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat na BDG.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~u2 [89.228.220.*]
    Spokojnie.Zerowy ruch bo akcje skupione i każdy czeka.Za miesiąc będziemy pić szampana i to nie pod wydmuszkę ale rzetelną wycenę.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~ufo [46.112.207.*]
    alkal to budowlanka. to nie jest sezon na powyzszA branze. mam w rodzinie inzynierow i slysze co sie dzieje. marze spadaja coraz wieksza konkurencja. 2012 sie skonczy i duzo budow stanie. nawet patrzac na hbd widac jak spolka ktora ma portfel leci. BG ma dobre spektywy, ale patrzac na inne spolki handlowe na NC rowniez daja rade. Patrzac na wykres widac ze zaczyna sie robic zainteresowanie spolka, jednak ten wzzrost na 35k nie porywa. a w czerwcu wchodza nowe akcje do obiegu, wiec moze rynek czeka wlasnie na nie?
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~zzz [81.210.63.*]
    wywalania c.d. /Czyzby znowu zmiana na trend spadkowy? Wszyscy strasznie czekaja i czekaja na raporty i przejecia ktore moze sie okazac ze nijak wplyna na zachowanie sie kursu
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~rew [195.138.200.*]
    ludziska przebudzcie sie wejdzie o wiele wiecej akcji na te przejecia i co myslicie ze kurs pojdzie do gory:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) guzik prawda
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~ufo [46.112.207.*]
    akcji bedzie wiecej ale z drugiej strony to nie jest dodruk tylko przejecia za akcje, czyli wk rosnie. 1000 szt to wywalanie? ktos bardziej niecierpliwy od nas. jestem ciekawy ile akcjonriat wytrzyma, niektorym nerwy puszczaja
    Nawet nie wiesz za ile jesli wogole dojdzie do przejecia Rusoil trzeba bedzie zaplacic. TO ze udalo sie z Fesenko nie znaczy ze u ruskich pojdzie tez gladko. Pozatym dla czego nie upubliczniaja zadnych informacji co do fesenko? moze tM nie jest tak kolorowo jak wszyscy pisza. Jak beda ujawnione liczby wtedy uwieze.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~spoko [89.228.220.*]
    (uwieze)pisze się przez-rz a zapłacą akcjami w przyszłym roku.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Jak ty wierzysz tak jak piszesz, to nie dziwię się, że czekasz i nie kupujesz - niewierny Tomaszu.
    Ja bardziej czekam na wyniki z podstawowej działalności BDG. Fesenko wyniki to na dokładkę, a przejęciem się nie podniecam. Zauważ, że jak w Fesenko nie jest tak różowo jak piszesz tzn mniej akcji dostaną jeśli wogóle jakieś dostanął. Mam na myśli ujemny wynik Fesenko. Więc nie będzie tak źle. Co?
    Ok panie "dostanął". Jesli ty kierujesz sie wiara podczas inwestycji to powodzenia.
    Wszyscy pisza jak tu kolorowo bo ktos tam zadzonil do p. prezesa i obwieszcza super wyniki, tak jak pisze bedzie raport to wtedy sie dowiemy jak jest.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~Broader [109.243.87.*]
    Literówka to jednak nie błąd ortograficzny na poziomie 3 klasy podstawówki.
    Musicie się zdecydować, bo kasa za Fesenko to na razie 15k złotych i jeśli zysku nie będzie, to nie będzie akcji. Proste. Nie ma przewidzianej sytuacji,w której zysku Fesenko nie ma, a emisja akcji jest. :)
    Wolę,żeby jednak była. Przejmowanie za 2xEbitda to miła sprawa. :)
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~Aldabert [178.181.41.*]
    budowlanka rusza, alkal to branża niszowa (fasady itp, zamówień mają pełny portfel na 2011 już od stycznia, budują nowy zaklad)rynek niemiecki itd. mam bdg, ale też np nanotela.
    myślę że n bdg jak i pozostałych zrobię i to dobrze
    pozdr
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~ops [62.21.16.*]
    Czym tutaj się przejmować, jeśli w przeliczeniu jeden kiosk z fajkami jest więcej wart niż całe BG.
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~sly [79.188.87.*]
    Dzisiaj trochę dokupuje, bo przy takim kursie to okazja, ale co wezmę z prawej to ktoś odrazu wywala z lewej dla uwalenia kursu?
  • Re: Nie rozumiem Autor: ~zderka67 [83.26.165.*]
    Czy to tak trudno logicznie zrozumieć,dlaczego kurs trzymany jest za wszelką cenę przed 7 zł?Trochę pomyśleć!Gdybym nawet teraz kupił z 2000 tysiące akcji,to jestem pewien,że zaraz zostanie kurs przywołany wieloma pozycjami aż do 6 zł.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.