Towarzystwo zostało wycenione przez inwestorów na 16,4 mln zł
Dla porównania, notowane na GPW Quercus , które zarządza 2 mld zł, wyceniane jest na około 230 mln zł.
W 2010 r. GO TFI po raz pierwszy pokazało zysk netto. Wyniósł prawie 0,6 mln zł.
Dnia 2011-04-29 o godz. 12:18 ~iii napisał(a):
> http://gotfi.pl/
+48 22 860 63 76
Produkt
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na zasadach określonych w Regulaminie.
Twoim sprzymierzeńcem jest nasze doświadczenie. myślimy
i działamy strategicznie. Jesteśmy wytrawnym graczem. Przewidujemy kierunki rozwoju rynków finansowych i Twoje przyszłe potrzeby. Wymagasz innowacyjnych rozwiązań, doradztwa na najwyższym poziomie - mamy ofertę na miarę Twoich oczekiwań. Wejdź do elitarnego grona naszych klientów.
Dnia 2011-04-29 o godz. 17:18 ~anlityk techniczny napisał(a):
> Dnia 2011-04-29 o godz. 17:06 ~maro82 napisał(a):
>
> Pytam gdzie te rajdy bzdury wypisujecie a ci co maja po 10
> > smieja sie z Was i upychaja na 30-50%
dokladnie
> to nie groszówki gdzie sa jazdy , szkoda ubranych po 15 ,
> ale moze to ich czegos nauczy
no cóz i sprawdziło sie to co mówiłem nawet ukryta sprzedaz na 10,90 zostala na dogrywce , jakby to byly groszówki to byla by jazda a tak .... to do konca tygodnia przy tym popycie bedzie 10 zl albo i mniej
ludzie, dajcie na luz ... jest dlugi weekend. ja sie zapakowalam.
wiedzialam, ze fajerwerkow nie bedzie na poczatek, ale jest tak niski free float, ze nie ma opcji, zeby nie roslo :-)
Dnia 2011-04-29 o godz. 17:22 ~myszka napisał(a):
> ludzie, dajcie na luz ... jest dlugi weekend. ja sie
> zapakowalam.
wiedzialam, ze fajerwerkow nie bedzie na
> poczatek, ale jest tak niski free float, ze nie ma opcji,
> zeby nie roslo :-)
juz po 12,40 lezy ponad 2 tys. na sprzedazy i nie ma chetnych
Dnia 2011-04-29 o godz. 18:13 ~zyga51 napisał(a):
> te 2 tys to jest dobry sygnal na wzrosty jest za malo akcji
> w obrocie
fajny sygnal skoro ktos wywalil na minimach dziennych 3 kola po 12,40 i ponad 2 kola zostalo i nie bylo chetnych , przy tylu debiutach papier pojdzie w zapomnienie (tzw zamrazarka ). pare dni to sa grane "groszowki" ,a takie spolki z wysokim nominalem nie za bardzo ,ale zycze powodzenia
Popatrz na arkusz zlecen k/s akcji jak na lekarstwo zeby grac to musi byc wiecej w obiegu a te 2 tys to moze w poniedzialek zniknac na samym poczatku, do ceny emisyjnej brakuje tylko 2zl. To sa moje obserwacje nikogo nie naganiam ja kupowalem od 13zl, na gieldzie zawsze jest ryzyko ale bez tego to szkoda czasu sie bawic Na Rajdach kto nie kupil na wejsciu zalowal tu odwrotnie.Pozdrawiam i zycze trafnych decyzji i sporych zyskow
Przebieg kariery w firmie: Prezes GoTFI S.A. Licencjonowany doradca inwestycyjny, licencja numer 31 - Pierwsza kobieta w Polsce z tytułem Doradcy Inwestycyjnego
Przebieg kariery: - Wiceprezes w Nordea PTE - Wcześniej, wiceprezes Skarbiec TFI, zarządzający 14-toma rodzajami funduszy, między innymi pierwszymi w Polsce produktami strukturyzowanymi, zakładała Skarbiec TFI - Doradca w departamencie inwestycji kapitałowych w BRE odpowiedzialna za projekty prywatyzacyjne, nowe inwestycje i restrukturyzację portfela - Doradca w CDM Pekao SA
Będzie dobrze ;)
A jak ktoś kupił za 16 zł i wywala ze stratą to jego problem.