ja też myślę że jeszcze ma potencjał , a nawet jak spadnie to Ty "gost-cie" nie musisz już nikomu nic udowadniać , wg. mnie już wystarczająco dużo zaprezentowałeś więc ja idę w ciemno . aha flaszka jak pisałeś należy się jak nikomu innemu, jak z okolic Wrocławia to zaparszam-)
Z ta flaszka to zarty, ale jak bede sie do wroclawia wybieral dam znac. Dzieki za uznanie jak pisalem w analizie sytaucja nie pewna. Osobiscie mysle ze tak jak mowisz ma potencjal nie moze tez byc codziennie dwucyfrowego wzrostu bo sami bogacze by byli:)
Mamy do czynbienia ze studzeniem papierka lecz pozostaje jeden fakt nie po to gruby zbiera na tych poziomacz zeby stracic to jasne. Ja tutaj siedze zobacze czy moje prognozy co do wzrostow w przyszlym tygodniu sie sprawdza najwyzej tak jak mowisz kolego zarobie mniej a i tak nie malo :D
Jak bedziesz nastepnym, razem daj znac wczesniej. A jesli chodzi o PPG to sie troche kurs zwalil przez ta mega emisje co jak co troszku kapital rozwodnili. Zrobie konkretna AT w weekend to gdzies tu wrzuce na forum.
jak ipo będzie po 100 zł rzucam wszystko i gnam na Toruń -) a co do ppg to niby racja że mega emisja ale wróble ćwierkają że trafiła też do mega tłustych rąk ( ale nie wiem ile w tym prawdy) no zobaczymy. póki co łyknąłem 1000 szt. kontrolnie tych rajdów , po szóstaku jakoś weszło , poczekam i zobaczę co jeszcze będzie się tam działo , a ipo wiadomo czekam na dwucyfrókę -) pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę.
Ja dobralem jeszcze ipo 1000 po 5,5 max. A z tym z do tlustych rak to na pewno trafilo bo to prywatna emisja byla wiec pewnie beda chcieli wybic grubo trzeba czuwac. Zrobie lepsza AT to tez wiecej bede mial do powiedzenia. A z rajdami dobra decyzja.
przyglądam się i sam nie wiem co myśleć na ten temat o niby w spóle same pozytywne informacje , duże perspektywy a kurs w czarnej d.... ale to tak w ramach relaksu jak bedziesz miał ochotę oczywiście. pozdr.
Spoko rzuce okiem i sie odezw. Czasemm tak jest ze fundy sa kasa w spole jest dochody sa a nie rosnie zalezy od grubego:) Jak na spolce same leszczyny to ni rosnie:D