• Szybka AT Autor: ~Ghostdog [87.96.4.*]
    Wczoraj lekka korekta. Rynek troche stracil wyczucie lecz nie ma sygnalow do zmiany trendu w najgorszym wypadku jakas korekta i boczniak, lecz moim zadniem trend wzrostowy bedzie kontynuowany. Nalezaloby by przebic poprzedni szcyt 6,01 co zaowocuje pobudzeniem rynku i znow otworzy nieograniczony zasieg wzrostu.
    Sytuacja ogolnie nie pewna. Polecam SL.

Nie jest to rekomnedacja w rozumieniu przepisow prawa.
  • Re: Szybka AT Autor: ~lew [89.78.181.*]
    co tj SL? podaj cała nazwe
  • Re: Szybka AT Autor: ~Ghostdog [87.96.4.*]
    stoploss przyjacielu
    na ilu?
  • Re: Szybka AT Autor: ~kwik [83.25.124.*]
    taka bezgraniczna wiara?:)

ja wywaliłem, po co tracic. przeszedłem na bioerg, moze byc dobrze, szczególnie że kupili dużo udziałów w calatravie, która jak wiemy dobrze rośnie:)

a bioerg nie urósł jeszcze zbyt wiele a ma potencjał, toteż zapraszam:)
    ok stawiam stopa na 7zł
  • Re: Szybka AT Autor: ~Ghostdog [178.56.10.*]
    Ogolnie stoploss ustawiasz na najnizszej cenie za jak chcesz sprzedac w razie spadku w tym wypadku ustawilbym 5pln (ostatni dolek).

Ja z checia odkupie w tej cenie bo moim zdaniem po prostu papierek sie troche ostudzil i dalej bedzie szedl do gory od poniedzialku wiec dobieram sobie po trochu. Wy robcie co chcecie ale do tej pory sie nie mylilem wiec ufam swojej intuicji. Flaszke kurierem powinni przyslac co niektorzy bo troszke sobie zarobili na moich AT.

Pozdrawiam
    ja olewam stopy! ustawiasz 5zł zabierają i odjeżdżają,to jest piękne,nie mam tego dużo poczekam a jak spadnie na 3zł to dokupię .mam czas!
  • Re: Szybka AT Autor: ~Ghostdog [178.56.10.*]
    No i dobrze.
  • Re: Szybka AT Autor: ~vi [213.5.11.*]
    poczekam usrednie Poz.
[x]
ELQ -3,21% 3,02 2025-11-07 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.