• akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~krzycholek [178.37.5.*]
    dzis mozna bylo przyuwazyc manewry ,,grubego, z ukrytego, na 0,61 oraz 0,60...ktoiry wystawial sprzedaz celowo na tym pulapie..i skupowal wszystko co sie ,,doklejalo do jego zlecen ..poczatkowo inicjopwal skup i sprzedaz od siebie samego by pozniej tak jak wspomnialem łykac wszystko co sie dostawialo...jest bardzo dobrze jesli takie akcje maja miejsce oznacza to ze ktos chce kontrolowac kurs...tak jak na smoku np.wykruszaja sie powoli slabi ,ilosc wlascicieli zmniejsza sie...a kurs szybuje...tak to widze i wiem ze akcje takie mialy miejsce na paru spolkach a potem szybowaly w gore...teraz wiadomo dlaczego bylo zbicie kursu we wtorek...jutro zabawy ciag dalszy z 5-10% zamknieciem...cos sie szykuje tego jestem pewny....
  • Re: akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~PPP [95.160.211.*]
    I TEGO SIE TRZYMAJMY
    CEL 2 ZŁ KONIEC MAJA
  • Re: akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~czacha [87.99.112.*]
    jestem w stanie postawić litra Grant'sa jeśli się sprawdzi...wchodzisz?
    ale jak nie - litr płynie do mnie? :)
  • Re: akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~joe [188.147.40.*]
    Hazardzista z Ciebie ;) W totka zagraj bo widzę że nie masz pewności co do faktów, a tak ich nie musisz mieć... za dużo kombinacji. Pozdrawiam!
  • Re: akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~RakietaPrice [83.26.1.*]
    2 stuknie w trzecim tygodniu maja, a akcja jest prowadzona bardzo ładnie i płynnie, co mądrzejsi opamiętają się przy 1,5, a ci inni wejdą jak grubasy wypompują akcje tam gdzie nawet najwięksi optymiści by się tego nie spodziewali:D
    ( trzeba widzieć wszystko na różowo... bo z drugiej strony to do ilu może spaść do 40?;p)
  • Re: akcja ,,Grubego,, !!++++^^^^^ Autor: ~krzycholek [178.37.5.*]
    co do tegoi co mialo miejsce dzis podczas sesji to mam 100% pewnosc...jest doklasdnie tak jak opisalem ...wszystko sie ladnie sprawdzi a co do kolegi ktory chce sie zalozyc nie ma sprawy ..zaklad przyjety..:))
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.